Reintroducerea pedepsei cu viaţa

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Îmi doresc să asistăm la o schimbare bruscă, visez la ziua în care o anumită organizaţie nu va mai trăi doar pentru a revendica un atac sălbatic cu toporul. Într-un tren din Germania, bănuiesc că aţi aflat grozăvia. Vreau să fie reintrodusă pedeapsa cu viaţa. Cât de cât, vorba românului.

* Încă un român fusese dat dispărut după atacul de la Nisa. Klaus Iohannis. A revenit totuşi ieri, cu ocazia ceremoniei în care l-a decorat pe Ilie Năstase, un brand al tenisului mondial. Credeaţi că ăla de pe Facebook e însuşi soţul doamnei Carmen?

* Preşedintele le cere absolvenţilor Academiei de Poliţie să aplice legea la sânge. Totuşi, n-ar fi rău să fie aplicată până la apariţia hemoglobinei. Opinie de amator.

* O femeie acuzată de tâlhărie a bătut şi ameninţat procurorul chiar în sala de judecată. În ritmul acesta, nu-l văd prea bine nici pe cetăţeanul Chuck Norris.

* Poliţia Română vine cu un avertisment pentru împătimiţii de Pokemon Go: Puteţi găsi „monştrii” respectând regulile de circulaţie! Aşa este, dar ce ne facem atunci când se schimbă regulile din trafic? Mă refer la mult-lăudata „undă verde” de la Galaţi. Doamne, câţi pokemoni am impresia că ratăm!

* E musai să contextualizez: mă aflam ieri prin faţa unui supermarket bine văzut, nu în talcioc sau pe maidan, când l-am auzit pe un stimabil cu tatuaje cum profera ameninţări la telefon. Mai întâi i se confesa unui apropiat, bănuiesc că la fel de sensibil: „Băi, să vezi ce dezmembrare îi dau lu’ ăla când l-oi prinde!” Adevărul este că românii sunt buni mecanici.

* Ni se spune că ai noştri se înghesuie la un anumit film de animaţie, la ultima creaţie din seria Ice Age. Probabil că numele acestei producţii le poartă gândul spre epoca lui Ceauşescu.

* După Ponta şi Tobă, liberalul Buşoi este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Eh, abia acum poate spera să ajungă premier.

Citit 559 ori Ultima modificare Marți, 19 Iulie 2016 18:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.