Prostia întrece terorismul

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Klaus Iohannis a ţinut ieri o şedinţă CSAT pe tema întâmplărilor din Turcia, Germania şi Franţa. O fi vrut şi omul să afle dacă există riscul ca la Miami, acolo unde se poate satisface o vacanţă regulamentară, să apară macete şi bombe. Cu oameni agresivi în coada lor.

* Cristi Borcea, fost manager la Dinamo, este şef la Deservire în puşcăria Jilava. Cu alte cuvinte, fără să mişte un deget, în afară de tradiţionala falangă pe care şi-o introduce în nas, Borcică îi controlează pe deţinuţii care fac curat şi transportă haleala. E o afacere frumoasă pe timp de criză, ce să mai...

* Ruşii îşi fac propriul joc de tipul Pokemon Go, aplicaţia de la Moscova oferindu-le cetăţenilor ocazia de a captura personalităţi istorice. Îmi doresc, totuşi, ca Iohannis să nu fie trecut pe listă. Mai ştii când, dintr-o banală joacă, te apuci de nenorociri?

* Preşedintele Comisiei Europene a anunţat că Turcia, dacă va reintroduce pedeapsa cu moartea, îşi va putea lua adio de la Uniunea Europeană. Ha, ha, să-i spună careva şi băiatului ăsta că procedează ca recepţionera de la Băile Tuşnad. V-am mai povestit mica istorioară: „Doamnă, e bine în cameră, ne place, dar diseară, că tot e meci, joacă România, vom coborî la recepţie. Văd că aveţi plasmă aici. O să coborâm să vedem echipa naţională. Nu e niciun bai, nu-i aşa?” Răspunsul ei m-a şi ne-a cucerit, că eram un cârd de contribuabili ai patriei: „Dar puteţi vedea meciul şi în cameră.”

* Prinţul George al Marii Britanii, ăla mic şi drăgălaş, a împlinit trei ani, iar o fotografie realizată la aniversare a stârnit prostia dintr-o asociaţie care luptă pentru apărarea drepturilor animalelor. În imagine, pare-se că Georgică îi serveşte un vârf de îngheţată propriului câine. Iată ce scrie în comunicatul cinic, absolut idiot, al acestei organizaţii: „Este adorabil să vedem cum prinţul încearcă să îşi răcorească prietenul, câinele, pe un timp atât de călduros, însă sfătuim oamenii să fie prudenţi când le dau câinilor alimente destinate consumului uman, cum ar fi ciocolata, care poate fi foarte toxică, sau produse lactate, greu de digerat.” Uneori, prostia e mai periculoasă decât terorismul. Şi nu e un pamflet.

Citit 476 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.