Moartea din Carpatica

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Gălăţenii ar trebui să aibă mare grijă dacă-şi doresc să devină infanterişti de pokemon. Multe capace de canalizare se odihnesc la centrele de fier vechi, aşadar riscaţi să vă întâlniţi brusc cu monstruleţii din hrubele oraşului.

* Decizie definitivă: Victor Ponta rămâne fără titlul de doctor, din cauză de plagiat. Decizie definitivă 2.0: La toamnă, după alegerile parlamentare, vor veni băieţii cu egalarea.

* O tanti din America a filmat pe Facebook reprizele de cafteală pe care i le-a aplicat propriei fiice. Evenimentul a fost urmărit de mulţi internauţi, semn că întrecerile de tipul K1 sunt în vacanţa de vară.

* Apropo de bătălii duse în ring. Liberalul Moroşanu, cunoscut ca Moartea din Carpaţi, s-a accidentat şi riscă retragerea din carieră. Culmea, acest anunţ vine fix în ziua în care ni se transmite că societatea Carpatica Asig va intra în faliment. Bref, avem de-a face cu Moartea din Carpatica.

* Cu numai câteva zile înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio, în Brazilia s-au ciocnit două avioane de luptă. Habar n-aveam că şi asta e disciplină olimpică. Acum, calificările.

* Auzind despre problemele din Satul Olimpic de la Rio de Janeiro, şi anume ţevi care curg prin camere, boilere defecte şi alte nenorociri, înţeleg de ce acestui cartier i se spune sat.

* Mai puţin de jumătate dintre profesorii care au susţinut examenul de titularizare au luat peste 7, media minimă necesară pentru ocuparea unui post pe perioadă nedeterminată. Abia acum aştept nişte perle, unele mici, dar bune.

* În România a fost confirmat al treilea caz de îmbolnăvire cu virusul Zika. Aoleu, păi, în ritmul ăsta, o să ne plece fata din ţară... Pe bune, Simona Halep ar putea solicita azil politic pe motiv de ţânţăreală vraişte în spaţiul carpato-danubiano-Ponta.

* Fostul fotbalist turc Hakan Sukur riscă patru ani de pârnaie, deoarece l-ar fi insultat pe sultanul Erdogan. E ca şi cum Hagi s-ar lua de muţenia lui Iohannis...

Citit 498 ori Ultima modificare Joi, 28 Iulie 2016 18:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.