Delta Olteanului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Ţară glumeaţă, monedă săltăreaţă. Acestea sunt coordonatele României după reţinerea lui Bogdan Olteanu, ditamai viceguvernatorul BNR, care ar fi pupat un milion de euro din partea unui domn cu dizabilităţi, în speţă Sorin Ovidiu Vântu. Mânjit cu diplomatul de valută, Olteanu, atunci şef al Camerei Deputaţilor, ar fi intervenit pentru ca jurnalistul Liviu Mihaiu să devină guvernator al Deltei Dunării. Comentarii deplasate:

1. Gestul nesăbuit al lui SOV trebuie tolerat, doar v-am zis că prezintă un handicap. Locomotor, pentru amatorii de detalii. Dacă nu laşi omul să-şi facă damblaua, chiar să şi arunce cu banii câştigaţi ilicit, înseamnă că ai un dinte împotriva fericirii sale.

2. Olteanu a ajuns numărul 2 în instituţia condusă de Mugurel, Banca Naţională Română, pentru că ţine cu casa. Credeţi că milionul ăla de euro a fost cheltuit aiurea de Bogdănel? Nţ. Tipul i-a schimbat în leuţi şi a adus bănişori la BNR. Cu ce credeaţi că poate să ţină Isărescu în frâu cursul leu-euro?

3. Dacă e atât de important acest post, guvernator în Delta Dunării, de ce nu votăm o dată la patru ani pentru ca tartorul de pe cele trei braţe să fie ales de popor? Fireşte, în această situaţie, Mihaiu nu s-ar fi lipit niciodată de această demnitate. Ar fi ieşit tot Iliescu. Sau poate Băsescu...

* România nu va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de la Rio nici de preşedintele Iohannis, nici de premierul Cioloş. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat de multă vreme... O fi din cauza doamnei Carmen, care, auzind că plouă în camere şi nu merge boilerul, i-o fi schimbat traseul lui Klaus. Ce-ai, mă, în loc să mergem două luni la Miami, mă duci în fundătura aia de lângă favele, pare să-i fi retezat cheful doamna profesoară nevorbăreţului de la Cotroceni.

* Un cetăţean din Motru a câştigat patru milioane de euro la Loto 6 din 49, plătind pe bilet doar şapte lei. Concluzia e simplă, o cunoaşteţi din popor: Viii cu viii, Motru cu Motru.

Citit 495 ori Ultima modificare Vineri, 29 Iulie 2016 16:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.