Aproape cinci medalii pentru România

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Doamna Gorghiu, jumătatea feminină de la butoanele PNL-ului, consideră că tăricenismul este un nou termen care defineşte tupeul. Mi-aş dori din suflet, draga mea născută la Tecuci, să nu pot vorbi pe viitor şi despre gorghinism.

* Zeci de turci au fost prinşi când încercau să intre ilegal în România. Imigranţii au fost agăţaţi de poliţişti într-un lan de porumb. Trebuie, totuşi, să apreciem faptul că otomanii, în momentul în care erau capturaţi, au remarcat că porumbul s-a făcut anul ăsta la noi ceva de speriat...

* COSR a decis cine va fi portdrapel la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din Brazilia. Nu, nici acum nu va fi Simona Halep... Păcat, ea tocmai ce a pierdut la Cincinnati în semifinale şi mă tem că pentru asta o făcuse.

* Apropo, Halep a fost depăşită în penultimul act al turneului din Statele Unite ale Americii de nemţoaica Angelique Kerber. Există un argument solid pentru acest eşec - oboseala cauzată de faptul că a jucat inclusiv finala jocurilor de la Rio de Janeiro. Kerber a jucat, sper să nu se înţeleagă altceva.

* O sportivă din România a fost jefuită la Rio. Laura Oprea a rămas fără bijuteriile pe care şi le lăsase în camera de hotel. În aceste condiţii, e mai bine că Laura n-a cucerit nicio medalie la aceste Jocuri Olimpice... Şi-aşa ar fi deposedat-o de ea nenorociţii din Brazilia. Cu alte cuvinte, România revine acasă cu patru medalii, însă o putem lua în calcul şi pe cea de-a cincea, ca şi furată.

* Conform calculelor oficiale, România a picat pe poziţia a 47-a în clasamentul medaliilor din Brazilia. Nu cumva n-a fost luată în calcul medalia Laurei Oprea? Aşa ceva nu se face.

* Poliţia a mai închis trei terase pe litoral, din cauza unor nereguli intolerabile. Se aude că, printre altele, porţiile de mâncare erau micşorate cu 10 la sută. Aşa o fi, dar e de remarcat că şi riscul de îngrăşare se diminua. 

Citit 636 ori Ultima modificare Duminică, 21 August 2016 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.