Klaus s-a bronzat la praşilă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Aşa-zisa undă verde din Galaţi merită o vreme şi mai călduroasă, poate nişte condiţii meteorologice ecuatoriale. Îmi doresc să se coacă, nu mai vreau verdele crud feciorelnic, şi-aşa nu-l întâlnesc des pe sutele de semafoare apărute ca peste noapte în oraş.

* Îi mulţumesc lui Mugurel că ne reaminteşte mereu condiţia de imigrant al spaţiului comunitar. E vorba de Isărescu, longevivul guvernator al Băncii Naţionale, care consideră că nici acum nu avem faţă (sau profil) de Uniunea Europeană. Deh, nu toţi românii au avut şansa de a se înşuruba într-un post atât de sigur şi de bine remunerat... Nici nu-i la îndemâna oricui să facă stand-up comedy în zgomotul asurzitor al tiparniţei de gologani.

* Iohannis a anunţat că pleacă la părinţi, în Germania, dar a fost fotografiat pe un aeroport din Spania de un cetăţean român. Poza a ajuns la Antena 3 şi ne-am trezit cu un nou subiect - în imagine, marele boss de la Cotroceni pare destul de bronzat, e îmbrăcat în alb, ca un miliardar excentric, şi răsfoieşte, stând picior peste picior, o revistă colorată. Iată ce cred:

1. Suntem invidioşi că preşedintele statului are bani de concediu. E trăsătura unui popor de amărăşteni.

2. Am convingerea că domnul Klaus a fost la ăi bătrâni, la Munchen (sau la Berlin, unde or avea reşedinţa), şi s-a bronzat după ce a mers câteva zile la praşilă. Păi, te duci la babaci şi nu-i ajuţi la câmp? Nu se face!

3. Soţul doamnei Carmen n-a mai prins bilete la avionul de Germania şi a trebuit să apeleze la un compromis - a luat o cursă de Palma de Mallorca, adică a făcut ocol şi câteva zile de plajă.

4. Ce să facă şi sibianul coborât la şes în 2014? Subiectul cutremurului din Italia îl plictisise la culme.

* Ponta spune că se bucură, după seismul din Peninsulă, că nimeni nu a strigat „Corupţia ucide” şi să ceară schimbarea Guvernului, aluzie la momentul Colectiv care i-a grăbit demisia. Vă daţi seama că ăsta ne-a fost prim-ministru în două mandate?

Citit 565 ori Ultima modificare Duminică, 28 August 2016 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.