Unii dau la mămăligă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Mă tem ca România să nu piardă şi medalia obţinută de luptătorul cecen. Fără motiv, doar mă tem ca prostul. Începem să tragem spre zero, ca la un anumit joc de cărţi.

* Parcă vezi că, după câteva zile, aflăm despre pierderea altor două-trei. Başca unele par perisabile...

* Mi-a mers la reumatism replica babacului suprem, la Iohannis senior mă refer (condiţie: dacă lui Klaus i se poate spune vreodată junior). Întrebat fiind dacă a văzut fotografia de la canalul de ştiri al voiculeştilor, Grand Papa de la Berlin a trântit-o cu graţia unui instalator care-ţi solicită cheia de 13. La tine acasă, deşi trusa e a meseriaşului. Pe noi nu ne interesează Antena 3, a comentat socrul doamnei Carmen, şi nu prea e corect, tataie. Fanii lui Gâdea şi Dana Grecu se uitau pe vremuri la Pro 7 şi Sat 1. Nţ, nţ, nţ.

* Frau Merkel o ţine pe-a domniei sale: „Este inacceptabil ca unele ţări UE să nu accepte refugiaţi pentru că sunt musulmani.” I-auzi, e ca şi cum ai spune că, în loc să bagi degetele în urechi în momentul în care face poc, pozezi într-un penibil înfricoşat.

* Liviu Dragnea s-a fotografiat cu un peşte. Peşte cu solzi. Solzi la propriu, nu cu sensul de gologani. Liviu-omul ţinea în braţe peştele-animal, iar userii de pe Facebook au descoperit că teleormăneanul n-avea nicio pată pe tricou, de ca şi cum era pregătit de promenadă, nu de o partidă de aruncat undiţele în baltă. Nu mai e nicio surpriză: la iarnă, somnul cel mare va ajunge în barca lui Dragnea, indiferent de momeala aruncată de pe mal de Alina şi Vasile. Ceilalţi, USR-iştii şi PMP-ul, dau la mămăligă.

* O altă făpură politică, Lenuţa lui Băsescu, a pozat prin pădure, păşind la un moment dat peste ditamai arborele secular răpus la gleznele sale fine. Posesoarea frunzei din sloganul turistic al României, o Scufiţă aproape Roşie, n-a făcut abuz de bulendre, cu toate că nu se ştie de unde răsare lupul cel viclean. Ş-apoi, vorba autorului necunoscut, Bunicuţo, ce contracte cu statul ai mai păpat!

Citit 733 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.