Barza sau Cloşca?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Statul Dacia a fost reînfiinţat în Galaţi. Îşi are sediul undeva, pe la A-uri, în Ţiglina. Foarte nasol, ba chiar urât! Abia acum s-au trezit tovarăşii, când cartierele mărginaşe par să intre uşor-uşor în Uniunea Europeană?

* Ambasada Rusiei a donat 100 de euro pentru Cuminţenia Pământului şi ne-a sugerat ca urmaşii republicii să înveţe o dată pentru totdeauna istoria adevărată. Auci! E ca atunci când, la ora de anatomie, profesoara nu-ţi arată barza, iar cuibul e desprins din altă poveste. Barza? Eroare, răspunsul corect e Cloşca.

* O sută de coco pentru Cuminţenie? Trebuie să ne facem curaj şi să-l întrebăm pe Putin când ne va da restul. Am glumit, acest mesaj conţine plasare de produse.

* Vicepremierul Dâncu este de părere că România e pregătită să facă faţă efectelor unui cutremur puternic. Corect, măcar să numere pagubele o fi în stare...

* Ministrul Educaţiei consideră că elevii ar trebui să-şi facă temele doar la şcoală. Vai, domnule Mircea Dumitru, veniţi cu exemple expirate din Occident? Nu cunoaşteţi încă încrengătura părinţilor care devin irascibili în momentul în care copilul, zelos din cale-afară, se joacă fix ca un imatur ce este. Doamna dirigintă/învăţătoare, da-ţi-le mult de treabă, altfel se vor juca toată seara, cam aceasta e solicitarea incultului cu opt clase care doreşte să fie scos din mediocritate taman de propria progenitură.

* La americani, acum două nopţi, a avut loc prima dezbatere dintre candidaţii la funcţia de cel mai puternic om din lume. Hillary şi Donald s-au cam împuns, însă mulţi dintre oamenii de rând nu ştiu încă pe cine să pună ştampila. Sper ca domnul Iohannis să nu-şi facă vreo grijă - dacă tot merge pe la Miami, nu înseamnă că şi trebuie să voteze. În cazul lui Borcea lucrurile sunt mai simple.

* Societatea Civilă propune pentru CSM următorul pseudonim: Codru Vrabie. Jur, nu ştiu care-i numele şi care-i prenumele.

Citit 557 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2016 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.