Moş Martin Diminutivatul

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Au apărut imagini noi cu ursuleţul, aşa cum deja este alintat post-mortem mamiferul care a inundat în lacrimi fosta capitală culturală europeană. Claudiu sau Dănuţ, habar n-am cum l-aş fi botezat pe marele brun, a fost imortalizat de o cameră de supraveghere în timp ce încerca uşa unui magazin. Poliţia susţine că se va folosi de aceste câteva secunde apărute la închiderea dosarului, însă pe Facebook şi la bârfa din faţa blocului - apropo, o mai exista această reţea arhaică de socializare? - vom rămâne un neam de rataţi, de nemernici, de nesimţiţi. Ursuleţule, vorba reputatului scriitor la ziar Cartianu, să nu ne spui din Ceruri că voiai să-ţi iei miere de la alimentară, căci tot aia de la ţărani e mai bună...

* S-a lăsat şi cu proteste în memoria lui Moş Martin Diminutivatul, iar pe câteva pancarte scria Je Suis Ursuleţ. Eh, parcă l-aş vedea la aceste mitinguri şi pe Bercea Mondialu’ cu hashtagul acesta: #JeSuisUrsuleţ, să decedeze caii mei!

* Doamna Gabi Firea, doar n-oi tutui-o, deoarece n-am câştigat alegerile împreună, promite că va face Capitala ca o floare până la Europeanul de fotbal din 2020. Printre altele, soţia domnului Pandele, căci şi el merită respect (a fost chiar şi numai câţiva ani doctor în ceva), anunţă că va moderniza Centrul Vechi. Păi, ar trebui să-i schimbe şi numele, nu-i aşa? Cum să modernizezi ceva vechi care este vizitat tocmai pentru că păstrează atmosfera unor vremuri apuse?

* Drumul Naţional 25, Galaţi - Tecuci, a fost închis şi ieri, însă nici astăzi nu-i dau vreo şansă de a fi circulat. Pentru cei care n-au făcut revista presei la timp, această rută e blocată de aproape o săptămână, din cauza inundaţiilor, apa înghiţind carosabilul cu tot cu semne de circulaţie. Câteva concluzii la rece (căci n-am dat încă drumul la centrala termică):

1. Măcar nu se mai văd gropile din asfalt.

2. Cine zicea că Spiderman face minuni? Aş! Altfel, ar fi hotărât ridicarea unui dig în acea zonă, însă el s-a ţinut doar de scandaluri.         

Citit 579 ori Ultima modificare Duminică, 16 Octombrie 2016 14:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.