Grupuri de interese cu muci

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Denise Rifai a refuzat oferta Alinei Gorghiu de a intra în PNL, justificând că-şi iubeşte meseria de jurnalist. Ce scuză puerilă! Mai degrabă ar fi povestit că nu ştie să umble la borcanul cu miere.

* Gabriela Firea, primăriţa de Bucureşti, a afirmat că este monitorizată de anumite grupuri de interese. Dacă domnia sa n-a venit cu detalii, vi le oferă subsemnatul - e vorba despre grupuri, deloc răzleţe, interesate să ştie dacă la iarnă vor avea căldură, apă la fel de însufleţită, transport public la un nivel decent şi poluare scăzută.

* Un calendar pe 2017, editat la Moscova, ni-l arată pe ţarul Vladimir Putin în diverse ipostaze: cu o mâţă, cu un copil în braţe, cu cască de cosmonaut-motociclist şi lângă un copac. Abordarea mi se pare, totuşi, inadecvată. Corect ar fi să spunem că un copac şi-a dorit foarte mult să apară în calendar alături de primul fiu al Rusiei.

* La o săptămână după ce a avut un eveniment nefericit în familie, pierderea soacrei, şeful statului român s-a pozat în munţii Parâng. Evident, alături de doamna Carmen. Eh, aşa îţi vine după pomana de o săptămână - să fugi pe creste unde ninge cu zăpadă albă.

* Serena Williams a anunţat că nu va participa anul acesta la Turneul Campioanelor. Terminaţi, nene, cu glumele conform cărora fostul număr 1 WTA are treabă, cum se obişnuieşte toamna, adică potcoveşte caii pentru iarnă, pune varza la murat, mai repară pe ici, pe colo şi pregăteşte buhaiul pentru pluguşor!

* Căpitanul naţionalei de fotbal a României a marcat un gol fabulos, cel puţin aşa scriu gazetele de specialitate. Nu în Kazahstan, bre, acolo doar şi-a spart nasul. Dragoş Grigore al nostru a înscris în campionatul de arabi în care îşi câştigă cinstit pâinea, poate chiar şi cozonacul. Prin urmare, ne-am accidentat puţin la Astana, dar nu prea... Nu prea aveam argumente după acel 0-0 penibil.

* Au apărut imagini noi cu ursuleţul din Sibiu, cadre în care mamiferul pare tentat să accepte oferta unui partid politic de a candida la alegerile parlamentare.

Citit 594 ori Ultima modificare Luni, 17 Octombrie 2016 15:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.