Viermii de mătase ai lui Iohannis

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Preşedintele Iohannis a vorbit acum două zile despre vizele de Canada şi despre relaţiile dintre persoanele de acelaşi sex din spaţiul carpato-danubiano-Ponta. Vizele ca vizele, dar a-l lăsa pe soţul doamnei Carmen să abordeze un subiect atât de delicat, şi anume romantismul fredonat pe două voci la fel de groase (sau subţiri, după gust), e ca şi cum ai trimite campionul mondial la box să scarpine viermi de mătase. Pe burtă. Nici nu mai contează ce a spus şeful statului, chiar dacă a gafat încurcând aşa-zisul fanatism religios (sintagma îi aparţine) cu fuga de răspundere a instituţiilor statului. Inclusiv a Administraţiei Prezidenţiale.

* Soţul cântăreţei Anda Adam este cercetat într-un dosar privind falsificarea de carduri bancare emise în Australia, SUA şi Mexic. Şoubizul mă lasă rece, e populat de vietăţi pe care nici cuptorul cu microunde n-ar trebui să le simpatizeze, însă consider că aş putea extrage câteva concluzii:

1. Cucoana Adam, mămică de câteva luni, pare în pană de inspiraţie. Dacă ea nu mai scoate ceva pe tub, cineva trebuia să aducă gologani în casă. Iar scopul scuză...

2. Alte gureşe făpturi din fenomen crapă de invidie, aş putea paria. Numai bărbat de muzicantă să nu fii!

* Toaletele de pe Autostrada Nădlac-Arad, segment care leagă fedeleş România de vestul Europei, sunt nefuncţionale, cetăţenii patriei fiind nevoiţi să parcurgă circa 40 de kilometri până la primul grup sanitar utilizabil. Comentarii:

1. Aşa ne trebuie, nene! Păi, ce, statul ne-a făcut rute de mare viteză ca să eliminăm toxinele în preajma lor? Lasă-ţi surprizele la domiciliu înainte de a veni pe autostradă, nu mai încerca să plasezi mesaje subliminale!

2. Mi-aş dori să păţesc la fel, adică să nu dau de niciun veceu abordabil pe autostrada Galaţi-Timişoara. Ar fi minunat ca după fiecare 40 de kilometri să-mi spună vreun panou insensibil că mă pot potoli peste alţi 40 de kilometri. Şi tot aşa până la vamă.

Citit 393 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.