Blăjuţ, te pupă Dănuţ!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Premierul nu-şi mai doreşte difuzarea interviului înregistrat la TVR. Normal, la cât de repede se mişcă lucrurile în agricultură, cine ştie cu ce ne-am mai trezi pe micul ecran? Stop. Dragii mei din public, vă rog, irigaţii ca la Surprize-surprize!

* Aş emigra puţin în Ungaria, căci acolo se ridică salariile minime cu 25 la sută. Evident, mâine m-aş întoarce acasă, doar n-o să stau de Ziua Naţională prin vecini.

* N-am început rubrica de astăzi cu rândurile la care ţin cel mai mult. Deputatul Viorel Blăjuţ, ieşean de origine, a demisionat luni din Parlament pentru a nu beneficia de pensie specială. Pentru alde căutăm-nod-în-papură, aceasta era singura modalitate prin care domnul Blăjuţ nu se va împiedica prin casă de drepturile excepţionale. Aş putea dezvolta subiectul, mai ales că nu visam o asemenea pleaşcă în campania electorală:

1. Sărut mâna, boierule, că le dai o palmă direct cu cotul celor care bălesc în aşteptarea hiper-indemnizaţiei. Aş fi vrut să aleg verbul „a saliva”, dar în circumstanţa de faţă se dovedeşte a fi din cale-afară de catifelat.

2. Haterii de pe Internet s-au grăbit să răspândească dejecţii, şi anume că domnul Blăjuţ (merită domnit, iar de politicieni hulit) ar avea o situaţie materială impecabilă şi că, altă gogomănie, era disperat să puncteze la imagine. Fals, nene! Cei mai mulţi parlamentari şi-au tratat foamea de a doua zi, ba chiar s-au gândit şi la neamuri, însă gestul domnului Blăjuţ rămâne unicat. Te pupă (şi) Dănuţ, omule!

* Între timp, Zmeul... A, scuze, încurcasem poveştile. Cei trei foşti miniştri români implicaţi în dosarul Microsoft 2, Adriana Ţicău, Dan Nica şi Alexandru Athanasiu, vor putea fi urmăriţi penal, şeful statului dându-le undă verde procurorilor DNA. Ce-ar fi, nea Dane, să-ţi dai şi matale demisia de la Parlamentul European? Cum ar veni, să copiezi gestul domnului Blăjuţ... Şi n-ai mai avea de primit. Atât de mult. Doar acolo, cât să fie marcat momentul. Ştii la ce mă refer.

Citit 659 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2016 17:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.