Pupă steagul, boss!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Astăzi ar trebui să ne simţim ombilicul pământului, măcar de ziua noastră, cu toate că sentimentul acesta, ciudat pentru unii, ne însoţeşte şi pe 23 februarie, 6 iunie sau 17 octombrie. Adică mai mereu. De asta e bine să nu stricăm tradiţia... Şi ca să mă fac înţeles şi în maşina tunată care nu suportă roşul de la semafor, îmi vine pe ţeavă următorul îndemn: Pupă steagul, boss!

* Măcar pe 1 decembrie le recomand lipitorilor de afişe şi cărăuşilor de pliante să stea la domiciliu şi să cinstească un pahar în cinstea lui Busu şi a doamnei Nety Sandu. Păi, e şi ziua Pro TV-ului, asta în caz că le repugnă Ziua Naţională. Mai lăsaţi-ne cu promisiunile aranjate în Photoshop, cel puţin până mâine dimineaţă! Cer prea mult?

* De asemenea, îmi doresc ca bormaşinile vecinilor să rămână pe silent toată ziua. Ar fi păcat ca sarmalele tricolore să-mi parcheze neregulamentar pe vreo alee neasfaltată a gâtului.

* Meteorologii anunţă ninsoare serioasă în nordul şi centrul ţării. Carevasăzică, nişte români din anumite ţinuturi n-au cum să fie negri astăzi... Nu-i lasă cerul.

* Preşedintele Iohannis, pentru a caracteriza un gest al primarului general al Capitalei, a utilizat un termen cu eticheta pe el. Mai nimeni nu-l utilizează, e un franţuzism, de aceea surprinde faptul că tocmai Herr Klaus îl răspândeşte în public. Poate şi pentru că astfel îi răspundea edilului-şef al Micului Paris? Hm.

* De 1 Decembrie, dacă nu va fi prins între timp, se va bucura şi fostul manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu. E un bun român, n-a apelat la bugetul altei ţări pentru a-şi bucura iubita. A luat de la noi, printre altele, 25.000 de lei pentru operaţia uneia dintre mătuşile amantei. Ah, să nu uit - a cumpărat şi un pian, tot din banii unităţii spitaliceşti. Mai ştii când îţi vine pe chelie să calci ambreiajul instrumentului muzical, vorba unui prieten?

* E şi ziua celor trei foşti miniştri anchetaţi în dosarul Microsoft 2. La mulţi ani tuturor, cu de toate!

Citit 585 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Noiembrie 2016 15:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.