Şi te-ai cărat, Moşule!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Moş Nicolae a venit. Între timp, s-a şi cărat. S-o fi speriat de campania electorală, doar numără şi el nişte primăveri...

* În schimb, Moş Ion, parcă mai verde şi decât Grinch, a participat la parada de Ziua Naţională. Să nu uităm că-i primul moş care ne-a vizitat după Revoluţia din 1989!

* Românii, după câteva zile de concediu, au început să-şi sune cunoştinţele. Nu te supăra, tu, când te-ai simţit rău, ce buline luai, s-au dat curioşi din cale-afară compatrioţii responsabili. A, n-am mare lucru, bila leneşă, d-astea, au parat tot ei cu grijă, ca să nu creadă careva că s-au îmbătat ca porcii în seara de 1 Decembrie. Bilă leneşă, nu exasperată, aşadar tot Creatorul este vinovat.

* Carnea de porc este mai scumpă decât cea comercializată anul trecut. Eh, noi am fi vrut să păstrăm tradiţia, dar se pare că n-avem de ales. Aia e: trecem pe creveţi, scoici, raci, melci şi ce mai rimează cu portocalele astea de Mediterană.

* Specialiştii europeni sunt de părere că unul din trei români este prea sărac ca să iasă cel puţin o dată pe lună la restaurant. Prin urmare, acel contribuabil alege covrigăria sau fast-food-ul. Sau păpica întocmită la mama acasă ori la soacră-sa. Doar n-o fi vina cuiva că şi-a luat nevastă care n-are habar de cooking.

* Un şofer aghezmuit spre beat a intrat cu maşina într-un microbuz plin cu elevi care veneau din excursie. Ce-i cu atâta distracţie, vacanţe şi aşa mai departe? La teze, bă, nu la pensiuni de trei-patru margarete! Hâc...

* Guvernul japonez urmăreşte să-i dăruiască lui Vladimir Putin un câine. Dacă acest dar i-ar fi trimis de chinezi, gestul ar avea iz culinar. Mă iertaţi, ştiu că suntem în post.

* Italienii au respins propunerea Guvernului de a modifica legea fundamentală, recte constituţia. Eh, aşa se întâmplă când nu eşti în formă, când ai toane. După cutremurele alea, nu-ţi vine nici măcar să mori.

Citit 526 ori Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2016 18:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.