Soros nu şi-ar fi lăsat copilul în România

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Premierul României a descălecat în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3. Un episod la fel de riscant s-a petrecut cu jumătate de mileniu în urmă, atunci când Mihai Viteazul s-a lăsat în bigman, pe cal, cu sabia în mână.

* Mai e puţin şi se sfârşeşte încă o campanie electorală slabă, lipsită de dinamism, vorba şefului statului. Vă daţi seama că ştim întregul CV al lui Soros, nu şi de câţi ani de pârnaie şi-au făcut rost unii candidaţi la parlamentare?

* Zilele trecute a apărut bârfa că agricultorul din fruntea Executivului ar fi odrasla nelegitimă a lui Soros. Dacă ar fi fost reală această poveste, credeţi că magnatul de origine maghiară l-ar fi lăsat să muncească în România? Nţ.

* Ministerul de Interne (chiar aşa, pe când şi un minister al gastroenterologiei?) se dă funny pe Facebook, postând fotografii prin care electoratul este învăţat, pe un ton amical, cum să iasă la vot şi să nu calce pe bec. Ai grijă să nu-ţi dai check-in din secţia de Poliţie, iaca avertismentul ultimelor zile. Chiar aşa, ce chin, cât masochism să încerci reţeaua de socializare în timp ce dialoghezi cu domnul organ! De fapt, românul postează şi de pe tronul de lângă bideu...

* Apropo de Klaus Iohannis. Omul e foarte îngrijorat în aşteptarea zilei de 11 decembrie, ziua marelui scrutin. Soţul doamnei Carmen încearcă din răsputeri să redevină proprietarul casei din Sibiu pierdută în instanţă. Curat îngrijorare!

* După momentul incredibil al copilului din Vaslui, care şi-a scos cu tărie fraţii din flăcări, un pensionar din Iaşi a găsit aproape 16.000 de lei la un supermarket şi i-a predat Poliţiei. Galaţiul, din păcate, s-a remarcat cu pisica nu-mai-zic-în-ce-fel, dar suntem pe drumul cel bun. Moldova începe să iasă în evidenţă altfel decât ne-am fi aşteptat. Parcă vezi surprize-surprize duminică, la vot...

* Un fotbalist de la Dinamo, ales căpitan de echipă, şi-a băgat banderola în chiloţi. Omul nu mai poate fi acuzat că-l doare undeva de echipă.

Citit 575 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2016 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.