Pentru cei care trag bărbi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Votul tău contează... Iertare pentru această inepţie! Sau pentru redundanţă? Habar n-am ce e mai întâi, ştiu doar că am încercat să-l imit pe Klaus Iohannis.

* Un amic mi-a transmis că, de nu se va ivi ceva duminică, indubitabil va ieşi la urne. Ceva, adică vreo treabă, vreun moment delicat tradus prin ore bune de lucru. Ca să nu uit: omului îi place munca la fel cum o iubeşte subsemnatul. Păi, ce poate fi mai frumos decât să te dai olecuţă artist?

* Mă simt ca pe vremea lui Nea Nicu, dar văd lucrurile în oglindă - nicio zi din cele şapte, fără victorii neaşteptate! E vorba de succese din sport, doar n-o să fac de râs mediul economic. După 3D-ul pomenit în rubrica de ieri, a venit rândul clubului de fotbal Astra Giurgiu, echipă muribundă, să se califice într-o fază de neatins pentru amatorii din sud-estul Europei. Azi ce-om mai păţi oare? Ptiu, ne-am cam învăţat cu bucuriile... Aşteptăm cu înfrigurare să revină pe teren Simona Halep ca să avem pe cine înjura.

* Nişte români din Franţa au furat jocuri de computer şi lame de ras în valoare de sute de mii de euro. De ce lame de ras? Or fi şi ei sătui de politicienii de acasă care le-au tras bărbi din 1990 încoace. E păcat că au fost prinşi, altfel ar fi votat şi ei deputaţi şi senatori cinstiţi.

* Aflat la temniţă, domnul profesor Dan Voiculescu are ocupaţii demne de un intelectual rasat: face culturism şi decoraţiuni pentru Crăciun. E păcat, totuşi, că-şi pierde timpul cu globuleţele (nu mă iau de flotările şi de tracţiunile la bară ale domniei sale) - la cât a furat, putea să plătească pe oricine ca să-i rezolve beteala.

* Cred că am pus mâna pe ştirea ultimelor luni. Doi angajaţi ai Filarmonicii Banatul au fost prinşi în flagrant, în timp ce încercau să vândă ecstasy şi LSD. Aceştia, tenor şi bas la filarmonică, au fost reţinuţi şi duşi la audieri la sediul DIICOT Timişoara. Ce să zic, mai au dreptate şi maneliştii atunci când comentează vrute şi nevrute. Acesta este un pamflet şi, mă rog, trebuie consumat între mese.         

Citit 632 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2016 16:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.