Cel mai bun prieten al câinelui

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Privata din fundul curţii se mută pe trotuar de fiecare dată când zăpada îşi face bagajele sub presiunea a patru-cinci grade cu plus. Nu există tablou urban mai deprimant decât mănunchiurile digestive care ne reamintesc mereu că cel mai bun prieten al patrupedului ar trebui să fie omul şi numai el. La cel dotat cu pungă şi făraş mă refer.

* Mi-a povestit un coleg că, zilele trecute, un vecin dotat cu ditamai ursul de câine a asistat impasibil cum necuvântătorul i-a stropit masca maşinii. Din viteză, cu piciorul ridicat, de se făcuse umbră în cartier... Păi, ce faci, nene, l-a întrebat amicul, interzis de scena tulburătoare. Eh, ce să-i faci, vecine, e animal, nu te pui cu animalul, a venit replica aflată în relaţii vitrege cu gândirea. De aici înţelegem că nu cetăţeanul ieşise la plimbare cu Mega-Azorel, ci ăsta din urmă îl târâise pe contribuabil la aer. El însuşi concluzionase – nu te pui cu animalul.

* Numele lui Florian Coldea a dispărut de pe site-ul SRI. O fi fugit cu Ghiţă în ţările calde. Sau în Ţările Coldea.

* Consilierul guvernatorului BNR afirmă că nu există nicio gaură în bugetul naţional. Pe bune, dacă m-aş numi Liviu Dragnea, aş avea următoarea reacţie: Bine, boss, înţeleg până la urmă că nu există. Dacă nu e, nu trebuie dată una? Îi facem noi un cep, ne asumăm acest risc, ce mama naibii!

* Canalul Digi24 a prezentat două înregistrări video în care nişte utilaje de deszăpezire stau ancorate, dar cu motoarele pornite şi roţile învârtindu-se în gol, aparent pentru a-şi deconta consumul. Înregistrările, oferite de telespectatori, au fost filmate în Bucureşti şi în Constanţa. Cam aşa se prezintă România, iar acestea sunt mostre vii de atârnători la bugetul statului. Vedeţi ce se întâmplă atunci când îl subestimăm pe Dorel? S-a făcut vampir, are doctorat luat pe bune la Chişinău şi mâine-poimâine va conduce un minister. Îi permite CV-ul, başca ştie să fure ca lumea.

* Ne vizitează o gripă serioasă, aşadar feriţi-vă de locurile aglomerate! Îhî, staţi acasă, daţi-vă demisia, iar dacă n-aveţi loc de muncă se cheamă că sunteţi norocoşi.

Citit 534 ori Ultima modificare Duminică, 15 Ianuarie 2017 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.