Cu trenul low-cost spre America

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Dragnea şi Grindeanu au fost invitaţi la învestirea lui Trump. Primul s-ar duce, a declarat-o cu tărie, nu şi celălalt. Poate şi pentru că nu se ştie dacă are Liviu nevoie de el peste Atlantic.

* Dar ce facem cu Iohannis? El o fi primit telegramă de la noul preşedinte al Statelor Unite? Sau e posibil ca soţul doamnei Carmen să vină direct de la Miami?

* Apropo de mult lăudata ceremonie de la americani. La cât de mult a început să taie din cheltuieli, mă tem că Dragnea va merge cu low-cost-ul pe celălalt continent. Trenul low-cost, nene, care avion? Trebuie să existe aşa ceva, nu se poate.

* Alina Gorghiu a strâns la botezul fiului ei 130.000 de euro, doar nu s-a lăudat degeaba în declaraţia de avere. Păcat de banii ăştia, şi-ar fi permis nişte clipuri mai scumpe în campania electorală, iar sendvişul ăla putea fi schimbat măcar cu o salată de bouef...

* Ministrul de Finanţe anunţă că inspectorii ANAF nu se vor mai duce cu mascaţii peste agenţii economici ai patriei, ocazie cu care se va intra în normalitate. Controalele se vor face cu zâmbetul pe buze, a precizat gălăţeanul Viorel Ştefan. Iar acolo unde se va impune, se va râde cu lacrimi.

* Fostul premier Petre Roman a ajuns ieri la Parchetul General, pentru a ciripi în Dosarul Mineriadelor. Doamne, ce vopsea de păr foloseşte Petrică, am văzut la televizor, e ceva de speriat! Parcă vezi că şi din acest motiv a fost convocat de procurori.

* Cercetătorii au ajuns la concluzia că, dacă nu consumăm suficientă apă, corpul accelerează procesul de îmbătrânire. Totuşi, apa aruncată peste vin este moarte sigură.

* Am văzut imagini cu inelul de 1,8 milioane de euro furat de un român lăudăros. Mare lucru nu mi se pare, şi nu mă refer la preţiosul obiect, ci la lovitura dată de al nostru. L-aş pune la următoarea încercare: să ajungă la conducerea unei ţări, una ca România, şi să înceapă să privatizeze, iar cei din jur să-l laude. Asta înseamnă să fii mafiot.

Citit 513 ori Ultima modificare Marți, 17 Ianuarie 2017 18:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.