Doi elefanţi şi jumătate

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Preşedintele Iohannis s-a aflat ieri la butoanele Palatului Victoria. Nu erau în cea mai bună stare, cineva pare să fi tras ca disperatul de manşă. Unde credeai că te grăbeşti, Sorin... Dragnea?

* Şeful statului, înarmat cu câteva metafore, a afirmat la începutul şedinţei de Guvern că în sală se află doi elefanţi, ordonanţa referitoare la graţiere şi ordonanţa de modificare a Codului penal. În tablou, fireşte, intră şi buzunarele pe dos ale românilor. Şi nu numai.

* Bine că n-a găsit urme de ruj. Da, tot la cetăţeanul Klaus mă refer. Ar fi fost şi vina lui, dar n-a fost de acord cu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh.

* Apropo de fina lui Liviu Dragnea. Va rămâne de serviciu pe unitate în zilele în care naşul şi Sorin vor călători în America. Va închide gazele şi lumina, conform programului de guvernare, şi-i va arunca un os câinelui de pază al democraţiei. Da, pechinezului ăla care abia mai dă din coadă.

* Înţeleg că Liviu şi Sorin au cumpărat bilete pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump. Ca la concertele lui Andre Rieu, ca să dau un exemplu la modă în România - dai mai mult, stai mai în faţă şi ai şansa de a respira acelaşi aer cu artistul. Sper să le dea şi câte o agendă şi un calendar.

* „Madam” Cârstea îi cam dă peste mână gentlemanului Ilie Năstase. Sorana, atacată zilele trecute de bărbatul lui Brigitte Sfăt, a învins o jucătoare mult mai bine cotată în turneul Australian Open, rămânând singura româncă pe tabloul întrecerii. Nasty va fi nevoit s-o convoace pentru Fed Cup, s-a grăbit să enunţe criteriul de bază, şi anume performanţa, clasamentul WTA. Play that game, boss!

* Igor Dodon a primit de la Vladimir Putin o hartă a Moldovei aşa-zis unite. Şi zice ţarul în miniatură de la Chişinău - dacă Imperiul rus nu s-ar fi oprit la Prut, am fi avut acum o Moldovă întregită. Cu alte cuvinte, braşovenii ar fi trecut acum graniţa ca să-şi facă plinul la Focşani. Şi să ia câte un pachet de ţigări de persoană. Legal, perfect legal.

Citit 654 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2017 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.