Dar puteaţi filma cu drona

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Trebuie să vină iarna, să-ţi tuşească groaznic autoturismul, să te enervezi ca atare şi să constaţi că un mecanic aflat în mulţimea de prieteni te face cu adevărat fericit. Ar mai exista şi varianta de a merge în blind la service, dar de ce să păşeşti de nebun în ţarcul tigrului? N-ai citit afişul de pe gard, nu conştientizezi că intri doar pe propria răspundere?

* Ieri luase foc toată România, pe toate canalele vorbindu-se doar despre ceremonia de înscăunare a dulăului cu pechinez roşcovan în cap. Cel mai puternic om de pe planetă... I-auzi! Păi, de asta s-a implicat Vladimir Putin, ca să fie altul numărul 1? Vorba lui Sebastian Papaiani, Dumnezeu să-l ierte, într-o celebră comedie a anilor 70 - „Metre, n-aş preaş crede.”

* Apropo de Statele Unite, dar mai ales de vizita lui Liviu şi Sorin, activitate turistică destul de scumpă, după cum scrie presa centrală, adică de la 500.000 de dolari până spre ditamai milionul. De banii ăştia, nu şi-au permis ai noştri şi un fotograf profesionist? Doar pozele alea modeste, puţin mişcate, după cum remarca şi fostul ministru Vlad Voiculescu? Dacă au decartat aproape două milioane de coco, ar fi putut filma şi cu drona, High Definition, cum le place consumatorilor de multimedia.

* Don Liviu a mâzgălit pe Facebook că a luat cina într-un cadru restrâns cu preşedintele ales al SUA, dar sunt convins că nu are proprietatea unui termen, cel puţin. Nu poate fi restrâns când participă sute, poate mii de inşi. Sau poate că pe alt continent, ca şi pe Lună, lucrurile se văd altfel.

* Judecătorul Curţii Supreme braziliene, Teori Zavascki, care s-a ocupat de ancheta de corupţie în care au fost implicaţi cei mai importanţi politicieni şi directori de companii din ţară, a murit joi într-un accident de avion, în largul coastei statului Rio de Janeiro. Evident, o nefastă coincidenţă... Sper doar să nu prindă modelul (fashion, ăsta ne omoară, fashionul) şi în alte zări de pe Terra.         

Citit 582 ori Ultima modificare Vineri, 20 Ianuarie 2017 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.