Corupţia trage şi cu gloanţe oarbe

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* În România, lucrurile merg bine. Ne cam încurcă distracţia de vineri seara, ne aprindem cam repede. Bamboo a intrat în istorie sau, mai bine zis, a ieşit pe undeva.

* Dacă m-aş fi simţit ins de fiţe, astăzi chiar aş fi tăcut. Fără clubul clanului Castellano, investiţie în care a fost implicat şi domnul Botezatu, viaţa de noapte a Bucureştilor va exista doar parţial. Până dimineaţă.

* Nu încerc să duc în derizoriu nenorocirea la o scară mult mai mică de la Bamboo - Doamne fereşte, se putea repeta episodul de la Colectiv! Noroc că a existat prototipul 31 octombrie 2015, tinerii ştiind că, în locul ultimului drum, pot îmbrăţişa pe nerăsuflate două-trei fracturi sănătoase. Corupţia ucide, dar uneori trage cu gloanţe oarbe.

* Cel mai enervant în povestea de vineri spre sâmbătă a fost avocatul localului, un impertinent care le şuiera printre dinţi jurnaliştilor că Bamboo-iştii au respectat legea până la punct şi virgulă, altfel ar fi rămas clienţii înăuntru. Omul încerca să dribleze un aspect esenţial - clubul nu deţinea autorizaţie de funcţionare. Huo!

* Ponta a mâzgălit pe Facebook că preşedintele Iohannis este piroman, încercând să monteze un scenariu de film prost. Cu alte cuvinte, pentru prostovani ca mine, soţul doamnei Carmen a dat iarăşi foc unui club de noapte ca să-şi instaleze guvern. Iată de ce Victoraş n-a ajuns şi nici nu va ajunge gratis la Cotroceni, e prea naiv, ca să mă folosesc de primul eufemism întâlnit în cale...

* Vă daţi seama câte lucruri s-au întâmplat după plecarea lui Dragnea în America? Faza cu cetăţeanul Klaus de la Palatul Victoria, protestele anti-Ordonanţe şi, mai nou, incendiul de la Bamboo. Haide, boss, acasă, că nu ne mai descurcăm singuri!

* După ce Trump a depus jurământul şi deja face paşi prin Casa Albă, îi transmit energiei intitulate Baba Vanga că a mai dat un chix. Mare, neaşteptat pentru o clarvăzătoare care s-a bătut mereu cu Nostradamus, ca Nadal cu Federer - iată că există şi cel de-al 45-lea preşedinte american! Iar eu îmi doream şi numerele de la loto, speram că bulgăroaica analfabetă mi le va şopti în vis.        

Citit 592 ori Ultima modificare Duminică, 22 Ianuarie 2017 14:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.