Anonimii din spatele Protecţiei Copilului

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* I-auzi, nene, Protecţia Copilului se implică serios în problema protestelor, iar părinţii care şi-au scos odraslele în stradă sunt pasibili de amendă. Evident, nu s-a autosesizat, i-a proptit cineva sula în coaste, altfel ar fi fost cu o secundă mai devreme şi în alte situaţii, unele care ar fi reclamat pe bune prezenţa unui asemenea organism. Neglijenţe, abandonuri, violuri etc. N-am cum să nu mă folosesc de gluma ancestrală, şantieristică, dar e de când goţii şi vizigoţii - mai întâi vor fi sancţionate buzunarele sparte, nu-i aşa?

* Regret amarnic că n-am extras din casă propria-mi odraslă cu ocazia acţiunilor civilizate din stradă, dar vor mai fi mitinguri, mai ales că se şi încălzeşte. Protecţio, fată, vezi că în zonele paupere ale republicii se petrec nişte grozăvii greu de încadrat şi în filmele difuzabile înainte de doişpe noaptea. Ca să nu mai zic că ieri, pe Facebook, au circulat poze la fel de „ilegale” din tabăra cealaltă, dar atunci nu te-a pornit nimeni la sfert de cheie.

* Apropo, înţeleg că instituţia care apără şi păzeşte fragedele vlăstare ale naţiunii ar fi primit nişte sesizări anonime. Ca la români, anonime, adică alarme, de cele mai multe ori, false. Oare cum arată acei anonimi, are vreunul mustaţă? Întrebam aşa, din curiozitate.

* Senatorul Goţiu de la USR a fost filmat iarăşi moţăind în Parlament, ceva indescriptibil. Omul a reuşit să devină vedetă, mai ales într-o Casă a Poporului în care unii au sforăit precum tractoarele pe ogor. Salvatorul României, după ce prima dată a fost imortalizat întorcând porcii din porumb, a încercat acum o scuză şi mai puerilă. Clipeam, nu dormeam, clipeam, a scris Goţiu pe Facebook, un poet rătăcit prin aritmetica de clasa a II-a a Legislativului.

* Gata, putem emigra în Canada. De la 1 decembrie 2017, vom putea intra în Montreal fără viză. Nasol este că nici valiza nu se vede, aşa că momentan nu ştiu cum să gestionez această bucurie.

* Un medic din Sinaia a fost reţinut după ce a primit de 19 ori şpagă într-o singură zi. Repetiţia rămâne mama învăţăturii. La noi, la români.         

Citit 643 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2017 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.