Memento Sorin

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Nu pricep de ce un guvern, întâmplător e vorba despre cel din România, tot trage de o prioritate inventată, aceea de renovare a penitenciarelor. Să fie aceasta traducerea din mileniul al III-lea a dictonului Memento Mori?

* E pe bune, conul Sorin a revenit de la Bruxelles vesel că poate reamenaja pârnăile cu bani europeni. A, timişoreanul zice că şi Cioloş ar fi putut face acest lucru, dar nu şi-a dorit. Ce fraier e şi Dacian ăsta, el nu ştia că orice politician de succes trebuie să tindă spre pripon? Numai Soroş e de vină...

* Boss, şi mă adresez domnului premier Grindeanu, las-o mai încet cu închisorile! Şi alţi manipulaţi, nu numai subsemnatul, resimt acest junghi. Moldova se zbate la ani-lumină de Occident, neexistând nicio autostradă la mai puţin de 200 de kilometri, cu amendamentul că porţiunea Constanţa - Bucureşti poate fi numită cu indulgenţă drum de mare viteză. Povestea cu spitalele şi şcolile a fost repetată de entităţi cu adevărat pregătite, aşadar de unde atâta tremur pentru temniţe şi numai pentru ele? Ce crezi, dacă investeşti corespunzător în educaţie, nu cumva influenţezi şi ritmul de check-in al românului la puşcărie?

* De câteva zile, mă contrazic cu o veche cunoştinţă, tip faianţat şi văruit la creier, pe tema soroşismului şi a dezbinării. Omul îmi serveşte linkuri de pe site-uri semiobscure, inoculându-mi că altele sunt frământările republicii, nicidecum valsul lui Dragnea cu statul de drept. Iohannis vinde copii şi ne taie pădurile, ţara se va fragmenta, căci de multă vreme se doreşte ruperea Ardealului de patria-mumă, multinaţionalele fac legea pe-aici, USR-ul nu este decât un ONG intrat fraudulos în Parlament, iar cei care ies în stradă nu sunt decât nişte rătăciţi operaţi pe bază de cocolino în odaia sinapselor etc. Carevasăzică, avem atâtea teze şi noi ne cramponăm de ordonanţele Executivului. Mi-am promis să nu rup legătura cu al meu amic, nu de alta, dar nu mi-am notat acele portaluri de pe care culege adevăratele informaţii şi, vorba aia, risc să mă îngroape incult. De fapt, prost.         

Citit 463 ori Ultima modificare Duminică, 19 Februarie 2017 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.