Apa de gură ucide. Bacteriile

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Tăriceanu, un liberal de ziua a şaptea, a afirmat că ordonanţa 13 a fost omorâtă definitiv. Tautologie, dar cui îi pasă? Important este să înţeleagă prostimea că nu se mai ridică aia în capul oaselor, nu-i mesaj pentru Academia Română, care, şi-aşa, ne-a arătat linia pe care dansează.

* Despre faza cu corupţia ca principal concurent al cariilor nu cred că e cazul să mai trag vreo concluzie. Călin a spus-o de câteva ori în aceeaşi zi - românii stau cu corupţia în gură, fac gargară cu corupţia. Reţineţi: apa de gură ar putea să ucidă. Bacteriile periculoase.

* Grindeanu a punctat în aceeaşi minunată zi de luni. În faţa primarilor PSD, omul s-a apucat să promită, afirmând că renumeraţiile edililor trebuie umflate. Renumeraţii, nu remuneraţii, fix ca-n Caragiale. Dupe buget, monşer, dupe buget. Totuşi, nu pot pentru ca să mă bucur, ca să-l parafrazez până la capăt pe nenea Iancu, premierul nostru ar trebui să nu mai înnopteze cu toţi mitocanii şi să mai cetească.

* Fondatorul Microsoft, Bill Gates, le închide windowsul caracterelor de fier. Americanul a spus că roboţii care lasă oamenii fără slujbă ar trebui taxaţi suplimentar. Aha, deci Iohannis este iarăşi bun de plată. Şi Ciorbea, îmi suflă un prieten, apoi îmi alunecă mintea şi înspre domiciliul lui Stolojan. Au, dar nici cu Sorin de la Palatul Victoria nu mi-e ruşine... Aţi văzut cum îi fuge pielea de pe chip şi ce grimase afişează? E ceva nefiresc la el.

* Apropo de Sorin. SOV, adică Vântu, a încasat ieri opt ani cu executare în dosarul FNI. Şi, zice-se, ar fi decizie definitivă. Dacă n-ai citi presa, ai fi în stare să crezi că individul va fi închis pentru viol.

* Codrin Ştefănescu, un antipatic imposibil de egalat, a fost dat afară din studioul Antenei 3 de doamna Dana Grecu. Vremurile s-au mai schimbat, am ajuns să aplaud o decizie de-ale distinsei jurnaliste care zbiară, de cele mai multe ori fără motiv, prin clădirea deţinută de Voiculescu. Mi-e frică să nu aflu despre unele fapte de vitejie şi din platoul de la România TV.

Citit 688 ori Ultima modificare Marți, 21 Februarie 2017 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.