România din ministerul lui Tudorel

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ieri, pentru prima dată de la Halloween încoace, am văzut pe telefonul mobil temperatura aerului din Galaţi construită din două cifre. Şi nu erau cu minus! Primăvară, unde erai, aproape că ne prăpădeam de dorul lu’ matale...

* Mă rog, chestii, socoteli, vorba lui nea Bachus, numai să nu încep cu păreri pe marginea Comitetului Executiv al PSD, întâlnire în care au fost decise nume noi pentru Cabinetul Grindragnea. Cu această ocazie a reapărut Rovana. Auci, numai în pielea eternei văduve Abramburica să nu fii! Dumneaei face parte din altă tabără, cât ar fi costat-o polisharea pentru revenirea în obşteasca funcţie de ministru al Educaţiei?

* Doamna Plumb va conduce Ministerul Fondurilor Europene, ocazie cu care îi urăm absorbţie plăcută. Recondiţionarea Rovanei aduce în Palatul Victoria şi un plus de volum al liţei capilare.

* Regret plecarea timpurie din Guvern a Anuţei Birchall. Avusese un interimat mic şi plăcut, nu scurt, aşa cum mă lamentam zilele trecute. În locul său urmează să depună jurământul Tudorel Toader şi rostogolesc următoarea problemă: când pe uşa ta scrie Fam. Toader, pe ăl mic îl botezi Tudorel? Nu te gândeşti că peste ani va refuza să-ţi răspundă la salut? Paranteză. Eu sunt Dănuţ, un diminutiv nu tocmai râvnit, dar măcar nu sunt împachetat drept Dănuţ Dan sau Dănuţ Daniel. Sper doar ca viitorul ministru al Justiţiei să fi căpătat numele de Toader odată cu certificatul de căsătorie.

* Tudorel, Rovana... Vorba lui Răzvan Cucui, fost la Academia Caţavencu, pe Facebook - hai că i-am speriat cu strada, se întorc meseriaşii în Guvern.

* Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume, va costa bugetul Bucureştilor cam 300.000 de euro pe an, deşi se spune că presa exagerează. A fost transferată de CSM, club al municipalităţii care n-a rezolvat multe alte probleme, şi, vorba versificatorului sărac lipit pământului, trebuie plătită fata, doar n-o să ia coate şi pumni pe bonuri de masă. Autostrada suspendată n-o să joace în Liga Campionilor.

Citit 711 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2017 17:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.