Imprimă această pagină

Cătă cu tătătătă

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Nu vi se pare că deputatului Cătălin Rădulescu i s-a urcat democrația la tigvă? Era lait-motivul babacilor noștri în anii ’90, atunci când săream pârleazul – ți s-a urcat la cap, bă, democrația ți s-a urcat. Așadar, și individului i s-a suit. Nu numai democrația, pe care, conform spuselor sale, ne-a adus-o pe tavă, luptând ca un erou în decembrie 1989, ci și mineriada, căci pare să fi fost implicat și în plantarea de panseluțe în Piața Universității.

* Omul – îi fac o concesie ca să-l numesc astfel – s-a lăudat că este dispus să iasă în stradă cu mitraliera de la Revoluție. Ulterior, după ce l-o fi sunat Dragnea, Rădulescu a cotit-o, spunând că jurnaliștii de la Adevărul care îl intervievaseră i-au trunchiat gogoșile. La a treia mână, Cătă cu tătătătă (AKM scrie pe ea) s-a lăudat că are un fetiș de a face mișto de ziariști. Mă rog, noțiunea de fetiș nu-i aparține, tipul e prea tehnic. Când s-au împărțit virtuțile, poezia l-a ocolit voinicește pe parlamentarul argeșean născut parcă direct în scutece cu imunitate. Pseudoalfabetizatul ăsta n-ar trebui să fie nici măcar șef de scară; ar fi în stare să fugă cu banii de întreținere ca să-și mai cumpere niscaiva gloanțe.

* Poate am vreo bombă atomică acasă, ete na! Mi-am bătut joc de acei doi jurnaliști, cam în acest hal s-a justificat Rădulescu Cătălin, la o zi după ce a devenit vedetă națională. Un fel de Schwartzenegger din echipa răilor, un personaj negativ fără nici măcar o cauză. Păi, bossulică, sper să fi vorbit pe limba lu’ matale, dacă hobbyu-ți este să râzi de cea de-a patra putere în stat, oricât de desuetă ar fi abordarea, n-ar trebui să bagi mâna în buzunar și să achiți factura? E cam scump să râzi ca intelectuala fără carte în timp ce vorbești din postura de parlamentar al unei țări aflate în Uniunea Europeană. Pariez că va trebui să-ți vinzi mitraliera și afacerile fără de care n-ai fi fost în stare să deții o asemenea armă ca să fim chit. Și, apropo, scrii foarte prost pe pagina aia de Facebook... Este că, în loc să vii la orele de limbă română, trăgeai chiulul ca să tragi cu praștia după vrăbii?

Citit 599 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Martie 2017 18:34

Dănuţ Lungu