Je t’aime, fată!

Scris de  Vineri, 17 Martie 2017 00:00
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Trăi-ne-ar franţuzoaica! După exemplul englezesc, Olguţa s-a lăfăit şi în limba lui Voltaire şi Le Pen la consultările despre-nu-ştiu-ce de la ONU. Nu înţeleg de ce s-a oprit aici, ne-ar fi putut gavari şi în alte idiomuri. Ar fi ieşit un serial de mare interes pe care l-am fi dat şi la export. Oricum, je t’aime, fată! * De fapt, Lia, după celălalt prenume, ar fi trebuit să dea astăzi probă la sport, însă, după gimnastica din ultimele două zile, cred că nu mai este cazul.
* Haideţi să fim cinstiţi, mai degrabă feriţi de tentaculele ipocriziei... Unii i-au luat apărarea doamnei Vasilescu (sau Vasilesco, îmbolnăvi-m-aş de adecvare!), afirmând că fosta primăreasă s-a descurcat acceptabil, cât de cât, cum zice românul. Ce-i aia acceptabil, nu mai vreau să aud că i-a ieşit, că s-a descurcat?! N-a obligat-o nimeni să ciripească furculisioane şi romgleză, ar fi putut să citească în limba maternă, aşa cum procedează şi alţi demnitari. Sau poate i-o fi fost frică să nu scape vreun dezacord în oltenească.
* Deputatul Mitralieră ar putea fi dat afară din PSD, cel puţin asta se înţelege din cea mai recentă declaraţie a liderului Liviu Dragnea. Nţ, mi se pare prea puţin. Out din partid, dar şi din Parlament, cumetre Kalaşnikov!
* Un american a inventat crema pentru protecţie solară care se bea. Moldoveanul ar fi în stare s-o dea pe gât şi acum, în martie, iar dacă l-ar lua careva la rost, folosindu-se de contraargumentul conform căruia soarele de plajă încă nu şi-a făcut prezenţa, replica ar fi pe măsură: Cum, nu e soare? Lasă că vine el...
* Liliana Mincă, fosta şefă de la loto 6 din 49, n-a mai ajuns secretar de stat în Ministerul Educaţiei, aşa cum se preconiza în urmă cu o lună şi ceva. Premierul Grindeanu a numit-o vice la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Uf, ce uşurare! Cu această ocazie se mută şi gluma de nişă în altă parte. Vrei protecţie, consumatorule? E loterie.        

Citit 202 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2017 16:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.