Juniorul capitalist

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Şi să mai spui că statul nu ajută mediul privat... De pildă, ferma de porci deţinută de băiatul lui Dragnea va primi subvenţii frumoase. Tot să rămâi acasă, lângă babaci, nu să pleci în străinătate ca să ştergi conuri de brad. Ăsta, de babe.

* Altfel va primi la bătrâneţe Livache un pahar de apă de la fiul său. Cu cristale Swarovski pe marginea recipientului. În loc să-l fi înfundat în vreun post oarecare dintr-o vremelnică instituţie, domnul cu mustaţă i-a oferit ocazia de a performa în viaţa reală, printre capitalişti. Cum să nu-ţi venerezi seniorul?

* Ditamai partidul ALDE se rupe. E musai să convocăm femeia de serviciu din toiul concediului de odihnă - formaţiunea asta politică se va face cioburi, cioburi. Mai exact două.

* Înţeleg că Daniel Constantin, cota lui Voiculescu din secreţia adevăraţilor liberali, a aruncat acuze serioase către Tăriceanu. Insinuează băiatul cu faţă de contabil începător că al său coechipier ar fi introdus inşi cu probleme penale pe lista pentru Parlament. N-are cum, domnule, sigur îl confundă cu altcineva... Nea Tări e integru, incoruptibil, inegalabil, intolerabil etc.

* Se vorbeşte de ceva vreme despre jocul intitulat Balena Albastră. Momentan, mi se pare mai periculoasă halena de aceeaşi culoare. Dimineaţa acţionează, de obicei, dar te poate izbi indiferent de oră, domeniu de activitate şi zodie.

* Ministerul Afacerilor Interne, adică madam Dan Carmen, intenţionează să ne întocmească buletine electronice care să conţină amprente şi alte drăcovenii. Am impresia că cei de la PSD nu-şi mai dau seama la guvernare - afacerea asta nu urma să fie bifată de nenea Gică Soroş, bre?

* Dacian Cioloş a fost fotografiat în timp ce călătorea cu low-cost-ul spre Bruxelles. Şi era şi îmbrăcat în blugi. Acum chiar nu mai pare o extravaganţă, omul chiar nu mai are caşcaval ca să circule la fiţe, cu TAROM-ul.

Citit 586 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2017 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.