Pleeşu şi Licéanu

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Tudorel de la Justiţie consideră că Ordonanţa 13 n-a reprezentat neapărat o problemă pentru români, ci faptul că a fost adoptată seara, după telejurnal, ştiri din sport, meteo şi filmul artistic. După mintea domnului cu voce luată cu forţa din desenele animate, noi, prostovanii de la coada sapei, chiar am fi ovaţionat apariţia acestei legi fix într-o zi de Paşti.

* Ura, ura, ura! Aceste onomatopee îi sunt dedicate băiatului care a venit în locul doamnei Ana Birchall, după care suspinăm, doamnă care la rândul său îl schimbase pe Iordache.

* Europarlamentarul Maria Grapini l-a botezat încă o dată pe scriitorul Gabriel Liiceanu, numindu-l Licéanu chiar de la tribuna Parlamentului European. Fratele geamăn al lui Găbiţă - la domnul Andrei mă refer - este condamnat să încaseze vocala subtilizată de madam Grapini. Aşadar, se va chema Pleeşu.

* Apropo de Gabriel Liiceanu, criticat dintr-o anumită tabără pentru afirmaţiile făcute de faţă cu toată lumea, la Bruxelles. Măcar s-a exprimat ziua, ca intelectualii.

* Petre Daea de la Agricultură, ins de multe ori haios fără voia sa, ţine să devină cel mai ridicol ministru din Executivul Grindragnea. Am impresia că poziţia lui Iordache păleşte... Mă duc să-l felicit pe fiul domnului Liviu Dragnea pentru că s-a apucat de o activitate extrem de grea care asigură carnea de porc pentru România, a grăit Daea, cu toate că în aceste zile se vorbeşte tot mai apăsat tocmai despre modul bizar prin care feciorul mustăciosului a devenit capitalist în sistemul carpato-danubiano-Ponta de cumetrie. Înainte de a securiza rezerva naţională de ceafă şi scăriţă, Dragnea Jr. asigură caşcavalul pentru întreaga-i familie.

* Ptiu, m-aş duce să aprind şi eu o lumânare pentru strădania celui mic al lui Livache. Cum s-a apucat el de o chestiune atât de spinoasă, după cum ne explică Petrică, nu-mi vine să pricep... Topul Forbes o să-l mănânce.

Citit 634 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.