Mustăciosul lor trebe să plece

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Doamna Merkel, veniţi şi luaţi-vă refugiatul, bre! Nea Cristi de la naţionala de fotbal, angajat forţat de Burleanu, că pe altul de pe-afară nu găsea, beneficiază de un tratament inuman pe plaiuri mioritice. Omului i se achită aproape un milion de coco anual, lui şi băieţilor care îl ajută (fiul domniei sale e inclus în ecuaţia financiară), dar nu i se asigură condiţiile propice performanţei. Adversarii nu se dau la o parte ca să adune şi Daum nişte victorii, suporterii încep să-i vorbească urât în limba lui Dragnea, iar româna o vorbeşte mai prost decât Hagi, cel mai mare fotbalist din toate timpurile din spaţiul carpato-danubiano-Ponta. Aşadar, Frau Angela, la noi în ţară nu pot coabita două mustăţi - a lui Livache e mai carismatică, mai muncitorească, mai din popor. Hai, valea, bagajele şi fuguţa la tren!

* Fac o mică paranteză vizavi de talentul lui Gheorghe Hagi de a se exprima în limba natală. Am glumit de-a lungul vremii pe seama acestui leit-motiv, dar mi-am propus să depăşesc borna. Nu mă pot face că am treabă pe acasă câtă vreme însuşi ministrul Educaţiei din republică, Pavel Năstase, bolboroseşte o gramatică de fierar-betonist. Cu alte cuvinte, motto-ul cultural al României, dacă ar trebui să existe unul, ar suna cam aşa: Hagi vorbeşte mai bine decât individul care conduce Învăţământul din România. Şi chiar aşa este, vă invit să-i comparaţi pe Youtube.

* Dar e pe bune, Daum poate fi considerat omul lui nea Gică Soroş, nu-i aşa? Huooo, să iasă domnul Iohannis, vorba doamnei Floricica Dansatoarea, şi să calmeze situaţia, să nu mai existe dezbinare între atac şi apărare, între Chipciu şi Chiricheş...

* L-am pomenit pe Dragnea. Teleormăneanul a fost în weekend la peşte, în Delta Dunării. Şi n-a fost singur, l-a însoţit Sorinel, premierul, imagini cu capturile impresionante apărând pe contul de Facebook al preşedintelui Camerei Deputaţilor. Au dat la ştiucă oamenii mari din PSD, la fel cum au încercat pe 31 ianuarie 2017, dar atunci, în locul momelii tradiţionale, au folosit curentul electric.

Citit 660 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2017 17:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.