Capela Cimitirului ”Sfântul Lazăr” şi răspunsul oferit de Gospodărire Urbană
Foto: Iulia Kelt

Capela Cimitirului ”Sfântul Lazăr” şi răspunsul oferit de Gospodărire Urbană
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În urma articolului Cum se plâng morţii la capela Cimitirului Sfântul Lazăr, publicat în ziarul nostru, sesizările cititorilor referitoare la situaţia relatată nu au contenit să apară pe adresa redacţiei. Nemulţumirile au răbufnit atât cu privire la starea capelei, cât şi a cimitirului, dar şi a personalului, care, conform declaraţiilor primite, oferă replici indolente şi are o atitudine jignitoare şi total lipsită de respect faţă de drama oamenilor care doresc să-i conducă pe cei dragi pe ultimul drum, în linişte. Dezamăgirea a fost exprimată la unison, cerându-se decenţă şi moralitate faţă de un eveniment atât de dureros.

Societatea Gospodărire Urbană  ne-a oferit un răspuns cu privire la modul în care se face igienizarea în capela menţionată şi la dotările existente în fiecare cameră. Două băncuţe, o masă, un aparat de aer condiţionat, un catafalc cu suport metalic, un lumânărar şi un coş de gunoi. Despre funcţionalitatea lor nu se menţionează nimic, existând însă o lămurire privitoare la suma închirierii unei asemenea camere mortuare, cu tot cu dotările incluse, 50 de lei pentru 24 de ore.

„Igienizarea holurilor şi a grupurilor sanitare se face zilnic. Camerele mortuare sunt igienizate după plecarea cortegiilor funerare,” ne garantează Gospodărire Urbană în răspunsul oferit.

Citit 4188 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 16:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.