Primarul Galaţiului, decorat de preşedintele Băsescu
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Primarul Galaţiului, decorat de preşedintele Băsescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae (PSD) va primi distincţia Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Cavaler, acordată de către preşedintele României. Deşi decizia de acordare a decoraţiei a fost publicată în Monitorul Oficial, Nicolae susţine că nu a fost informat deocamdată în legătură cu primirea unei decoraţii.

"Nu cunosc detalii despre acest lucru. Am aflat şi eu ca şi dumneavoastră şi nu pot face nici un comentariu. Nu pot să vă spun eu de ce preşedintele Băsescu acordă o astfel de distincţie unui primar din PSD. Poate că este din cauza lungimii mandatului meu. În România doar primarii pesedişti au mandate din acestea lungi", a spus ironic Dumitru Nicolae, care este primarul municipiului Galaţi din anul 2000, aflându-se la al treilea madat consecutiv.

Preşedintele Traian Băsescu a conferit decoraţii pentru 21 de primari, pentru eforturile depuse în activitatea lor de-a lungul mai multor mandate. Pe lista celor care vor primi distincţii se mai regăsesc, potrivit Mediafax, nume precum Neculai Onţanu, Marian Vanghelie, Klaus Iohannis, sau Gheorghe Ciuhandu.

Potrivit decretului publicat în Monitorul Oficial, decoraţiile pentru cei 21 de primari au fost conferite "în semn de apreciere pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării infrastructurii urbane, în interesul comunităţilor care le-au încredinţat, de-a lungul timpului, mai multe mandate de primar".

Citit 3891 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Decembrie 2011 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.