N-a plecat, ba a şi cotizat! - Deciza PSD, contestată

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dieter Krampultz contestă decizia PSD * Fostul consilier e supărat că nu a fost nici măcar întrebat * Cotizant, lipsă la inventar !

Scandalul succesiunii consilierilor PSD din Consiliul Judeţului continuă cu un nou episod. Reamintim că după ce Alexandru Teodorescu şi-a pierdut mandatul de consilier (ca urmare a excluderii din PSD), următorul supleant de pe listă era Dieter Krampultz, însă PSD a înştiinţat CJ-ul că acesta nu mai este din 2008 membru de partid şi că locul va fi ocupat de doamna Victoria Giurgiu, ceea ce s-a şi întâmplat. La şedinţa de CJ, lui Krampultz i s-a reproşat că nu şi-a plătit cotizaţia la partid, ba chiar că şi-ar fi dat demisia din PSD.

”Corect era să mă întrebe şi pe mine cineva”, ne-a declarat Dieter Krampultz, care contestă toate aceste afirmaţii. „Dar nu pentru asta intervin, ci pentru a contesta minciuna că mi-aş fi dat demisia din partid! Unii colegi chiar m-au luat la mişto şi asta m-a iritat cel mai mult! Nici nu râvneam măcar la acest post, am mai spus că trebuie să-i lăsăm pe alţii mai tineri, dar m-a deranjat modalitatea prin care m-au îndepărtat. 

Krampultz ne-a mai declarat că şi cu plata cotizaţiei la partid este la zi: în iunie a plătit pe tot anul! Chiar majorat, adică a dat cinci lei pe lună, faţă de un leu, cât reprezintă contribuţia pentru pensionari, a precizat fostul supleant. Au minţit şi asta mă doare! Nu râvnesc locul, nu îi voi da în judecată, dar nu suport minciunile! Am declaraţie la notariat că sunt membru şi că am plătit cotizaţie. Şi prefectul o are. De câte ori m-au chemat la partid, m-am dus. Acum vreo două luni, a venit cineva de la Organizaţia Municipală [a PSD] ca să facă inventarul. M-a întrebat dacă mai sunt membru şi am răspuns că da.

Citit 1517 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.