La Tecuci: Țuchel primar, Radovei - viceprimar!

Scris de  Vineri, 22 Iunie 2012 14:12
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
La Tecuci: Țuchel primar, Radovei - viceprimar! Foto: Bogdan Nistor

Noul primar al Tecuciului, Daniel Țuchel, va fi validat sâmbătă în funcţie, în cadrul unei şedinţe în care vor trebui să depună jurământul și cei 19 consilieri locali. Viitorul legislativ de la Tecuci este dominat de reprezentanții USL: 11 – USL, 5 – PDL, 2 – PP-DD şi reprezentantul Partidului Verde, Vasile Dănăilă Pazvante. Cel care va conduce destinele Tecuciului în următorii patru ani a limpezit și lucrurile în privința numelui viceprimarului. Deși s-au vehiculat mai multe nume, până la urmă funcția va fi încredințată social-democratului Dănuț Petrică Radovei.

Citit 2172 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iunie 2012 14:45

1 comentariu

  • postat de eugen Joi, 21 Iunie 2012 18:56 Link la comentariu
    0
    0

    Pazvante este prim vicepresedinte la Partidul Verde,nicidecum independent.Asa-i cand scrii la repezeala.Corecteaza pana apare print-ul,altfel te faci de ras.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora. ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat. Ele vor fi aprobate de redactie si apoi publicate.