După modelul "vanghelionului": Primăria organizează Revelion public

După modelul "vanghelionului": Primăria organizează Revelion public
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru prima dată după mulţi ani, municipalitatea le oferă gălăţenilor o petrecere de Anul Nou, care va avea loc la Sala Sporturilor * Biletul de intrare va fi subvenţionat de la bugetul local


Aprobat în şedinţă de îndată, programul Serbărilor Galaţiului rămâne deocamdată un mister. Tot ce ştim este că distracţia, care are un buget de 500.000 de euro, va începe la fel ca manifestările religioase, pe 30 noiembrie, de ziua Sfântului Andrei, când oraşul ar trebui să fie iluminat festiv.

În schimb, ştim ce facem de revelion. Spre deosebire de anii trecuţi, când Galaţiul a rămas umil, în beznă şi delăsare, vom avea parte de focurile de artificii pe care primarul Marius Stan le promite mai spectaculoase decât au fost cele de Ziua Marinei.

După modelul „vanghelionului” organizat de primarul Sectorului 5 al Capitalei, vom avea un revelion la Sala Sporturilor. „E deja celebru termenul «vanghelion», va fi ceva de genul acela, cu subvenţionarea biletului de intrare pentru categoriile mai defavorizate. Vom stabili preţul după ce vedem întreg bugetul. Dar ne-am dori să putem să bucurăm oameni amărâţi cu adevărat, care, cred eu, că n-au ieşit la restaurant de ani de zile. Sala, în care încap cel puţin o mie de oameni, va fi gata. Cei de la Compania Naţională de Investiţii sunt foarte supăraţi de ceea ce s-a întâmplat acolo şi s-a schimbat dirigintele de şantier”, ne-a declarat edilul urbei. Iar de Crăciun, vom avea mai mulţi brazi împodobiţi.

Revenind la Serbările Galaţiului, primarul spune că programul este unul complex, cu surprize care să-i bucure pe oameni. Cât despre iluminatul festiv, el va fi asigurat de firma care a făcut acest lucru şi anul trecut - SC MK Illumination SRL Hunedoara - valoarea contractului fiind de 560.828 de lei. În zona centrală vom avea instalaţii noi, cu leduri, iar în zonele periferice instalaţiile funcţionale de anul trecut.

Citit 5841 ori Ultima modificare Vineri, 23 Noiembrie 2012 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.