Victorie la mustaţă/ Mihai Manoliu, noul director al Poliţiei Locale

Victorie la mustaţă/ Mihai Manoliu, noul director al Poliţiei Locale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă nu apar contestaţii care să schimbe rezultatele concursului organizat de Primăria municipiului Galaţi pentru postul de director general al Poliţiei Locale, atunci avocatul Mihai Manoliu poate răsufla uşurat: a câştigat competiţia şi scaunul mult râvnit.

E drept, victoria este la mustaţă, după o luptă la baionetă, a cărei ultimă rundă – interviul, a avut loc ieri dimineaţă. Conform rezultatelor afişate, contracandidatul lui Manoliu, Marian Dumitru, a obţinut 74 de puncte la proba scrisă şi 79,8 puncte la interviu. Consilierul local PNL Mihai Manoliu a adunat 72,4 puncte la proba scrisă, şi 86,6 la oral. Cu o diferenţă de doar cinci puncte, avocatul Mihai Manoliu nu trebuie decât să aştepte eventuala contestaţie şi rezolvarea ei, şi să-şi ia adio de la postul de consilier local, pentru a se aşeza în fruntea Poliţiei Locale.

În locul lui Mihai Manoliu va urma să depună jurământul de ales local un alt liberal. Conform listei USL, mandatul de consilier local ar urma să-i revină lui Gigel Caliga, consilier al primarului, iar dacă acesta va refuza, următorul este Laurenţiu Ichim.

Citit 4871 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2013 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.