Noua afacere de succes din Galaţi: Demolatorul de garaje

Noua afacere de succes din Galaţi: Demolatorul de garaje
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

5* De voie, de nevoie, posesorii de garaje din Micro 19 au început deja să multe calabalâcul din construcţiile provizorii


Din garajele dezafectate, au ieşit la lumină butoaie, materiale de tot felul, valize, obiecte de mobilier şi electrocasnice vechi, care, urcate în remorci, căruţe sau camionete vor lua, cel mai probabil, drumul spre mediul rural. Pe uşile garajelor au apărut şi oferte din partea „demolatorilor”: „Demolăm garaje (inclusiv transportul molozului şi aducerea pământ de umplutură pentru umplerea gropilor de beci sau fundare) aducem terenul la starea iniţială”, scrie în anunţul lipit pe uşa garajelor. Preţurile sunt: 2.500 de lei pentru un garaj cu beci, şi 1.500 de lei pentru unul fără beci. Iar pentru demolarea unui lot de cel puţin cinci garaje se negociază. Mai mult, firma asigură şi transportul obiectelor evacuate din garaj: 60 de lei cursa internă, plus 30 de lei pe ora de staţionare, iar pentru cursele externe tariful e 2,2 lei pe kilometru.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei, demolarea efectivă a garajelor din zonele Ancora şi Micro 19 va începe la expirarea termenului limită de pe somaţiile pe care Primăria Galaţi le-a trimis deţinătorilor de astfel de construcţii în luna februarie 2014. „Primele termene limită expiră pe data de 21 martie, dată la care va începe demolarea garajelor care nu au fost desfiinţate de bunăvoie de către deţinători. Ridicarea garajelor de pe domeniul public în cele două zone pentru care Consiliul Local a aprobat modernizarea (Ancora şi Micro 19) va fi făcută de Ecosal. Nota de plată pentru operaţiunea de demolare a garajelor va fi trimisă fiecărui deţinător în parte”, ne-a comunicat Primăria.

 

Citit 9194 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Martie 2014 22:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.