Bila albă, bila neagră/ Plombări întârziate, dar binevenite

Bila albă, bila neagră/ Plombări întârziate, dar binevenite
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De ochii lumii sau nu, la Consiliul Judeţului şi la Primăria Galaţi au început demersurile pentru plombările şi reparaţiile de primăvară, dacă nu efectiv, măcar la nivelul de acte şi contracte. După ce gropile de la sensul giratoriu dinspre Tecuci au pus la încercare timp îndelungat răbdarea şoferilor, dar şi rezistenţa maşinilor, primarul municipiului Galaţi a dispus, în sfârşit, executarea în regim de urgenţă a lucrărilor de reparaţie a carosabilului din această zonă.

În acelaşi timp, Consiliul Judeţului a scos la licitaţie, un pic cam târziu, un contract pentru lucrări de plombare şi refacere a fundaţiei mai multor sectoare de drum judeţean. De-a lungul săptămânii trecute, cam acestea au fost evenimentele notabile pe administraţie care ar putea fi încadrate la „bila albă”. Dacă aceste evenimente merită bilă albă e cam cu dus-întors, pentru că lucrările respective oricum trebuie făcute, ba încă trebuiau făcute de multă vreme. În contextul în care Galaţiul urlă de nevoi şi de lipsuri, să spunem că dăm bilă albă demersurilor instituţiilor pentru încurajare, poate măcar aşa se vor mişca mai cu spor în viitor.

Dacă e să ne luăm după sondajul de opinie organizat de cotidianul nostru, pe site, cetăţenii sunt nemulţumiţi de cam tot ce s-a întâmplat după ’90. Aşa că, în contul cetăţenilor, pentru groapa eternă de la Faleză, pentru neterminatul Parc Industrial, pentru starea străzilor şi a caselor de patrimoniu, pentru înmulţirea câinilor, pentru garaje, pentru nepotism dăm o mare bilă neagră foştilor şefi ai instituţiilor gălăţene.

Citit 10178 ori Ultima modificare Duminică, 16 Martie 2014 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.