Somaţie pentru "Doors"/ Primarul Marius Stan demolează terasa "soţiei"
Foto: Foto: Liviu Ghinea

Somaţie pentru "Doors"/ Primarul Marius Stan demolează terasa "soţiei"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Terasa „Doors”, cunoscută prin târg ca fiind a soţiei primarului Marius Stan, şi pentru care garajiştii şi adversarii politici l-au taxat, va fi demolată


Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, edilul a dispus ieri începerea procedurilor legale de demolare a terasei construite pe aleea ce mărgineşte Parcul Eminescu. ”În urma sesizărilor primite în ultima vreme, pe mai multe căi de comunicare, am cerut Poliţiei Locale să verifice legalitatea construcţiei ridicate de SC Pamas Luck SRL Galaţi în vecinătatea Parcului Mihai Eminescu. Având în vedere că agentul economic respectiv nu a îndeplinit toate condiţiile legale de ridicare a acelei construcţii provizorii, am dispus demolarea ei. Aşa cum am mai afirmat şi în alte rânduri, nimeni nu este mai presus de lege! Toate construcţiile ridicate ilegal pe domeniul public vor fi demolate fără drept de apel”, a declarat primarul Marius Stan. "Societatea comercială care deţine terasa a fost somată să îşi desfiinţeze construcţia provizorie în 20 de zile. În caz contrar, Primăria va trece la demolarea forţată a terasei”, se arată în comunicatul de presă.

Trebuie spus că terasa nu are, conform actelor oficiale, vreo legătură cu soţia primarului. Potrivit datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, SC Pamas Luck SRL o are ca asociat unic pe Lilieana Paraschivan, care are şi calitatea de administrator al firmei.

Citit 7687 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Martie 2014 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.