Pariurile zilei: Coproducţie franco-germană

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mamelodi Sundowns - Mpulanga Black Aces 1 (cotă 1,50)

În Africa de Sud pariem din nou pe lider, singura echipă care a confirmat etapa trecută dintre fruntaşe. Sundowns are doar trei puncte avans, cu un meci în plus faţă de urmăritoare, deci are nevoie să menţină ritmul ridicat din ultima vreme, cu şapte victorii la rând. Oaspeţii sunt pe locul cinci şi ar fi parcă prea mult să producă a doua surpriză de proporţii consecutivă, după ce a bătut etapa trecută la formaţia de pe locul doi.

Everton - Crystal Palace 1 (cotă 1,40)

Ar cam fi timpul pentru o înfrângere a celor de la Crystal Palace, după trei victorii la rând. Everton este cea mai în formă echipă din Premier League, vine după şapte victorii consecutive şi are potenţial pentru a opta. Motivaţia gazdelor este maximă, sunt pe locul patru, de preliminarii Champions League, cu numai două puncte mai mult ca Arsenal şi pot încerca chiar mai mult, cu un succes astăzi apropiindu-se la un singur punct de City, echipa de pe locul trei, poziţie care duce direct în grupele UCL.

Basel - FC Zurich 1 (cotă 1,70)

Liderul primei ligi elveţiene, Basel, a rămas cu un singur punct avans şi riscă să piardă titlul dacă nu câştigă această partidă. A comis-o în meciul precedent de acasă (egal cu Thun), iar două astfel de erori la rând sunt foarte rar întâlnite la Basel. În plus, adversara e în formă slabă, fără victorie de cinci etape. Cam pe aceleaşi considerente merge pariat şi la Grasshopper - Thun pe victoria gazdelor (cota 1,70), aflate pe locul doi.

Citit 2470 ori Ultima modificare Marți, 15 Aprilie 2014 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.