Zonele de IMPOZITARE din Galaţi, MODIFICATE/ Află dacă vei PLĂTI MAI MULT anul viitor

Zonele de IMPOZITARE din Galaţi, MODIFICATE/ Află dacă vei PLĂTI MAI MULT anul viitor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prin votul aleşilor locali, zonele de impozitare din municipiul Galaţi au fost modificate. Criteriile luate în calcul au fost poziţia faţă de centru, starea carosabilului şi pietonalului, existenţa reţelelor edilitare şi gradul de accesibilitate la reţeaua majoră de circulaţie, prestigiul istoric, arhitectural şi ambiental al imobilelor.

Cele mai multe străzi au trecut din zona C de impozitare în zona B, pe motiv că au utilităţi, iar starea carosabilului este bună. Este vorba de arterele: Crinului, Gerului, Gheorghe Stroiciu, Henri Coandă, Sulinei, Unirii şi Zefirului. Tot în zona B au trecut străzile Tineretului I, II. Strada Crişan a urcat în zona B de impozitare doar între numerele 21 - capăt şi 22 - capăt.

Şi străzile Bourului şi Mioriţei au făcut un pas în faţă, din zona D în zona C.

Bulevardul Siderurgiştilor a coborât din zona A de impozitare în zona B, între numerele 44, respectiv, 47 şi capăt.

Pentru că nu are canalizare, iar carosabilul este din piatră cubică, strada Anghel Saligny a trecut din zona B în zona C, pe porţiunea cupinsă între numerele 1 - 35 şi 2 - 50. Tot fără canalizare şi cu carosabilul deteriorat, strada Enachiţă Văcărescu a făcut un pas înapoi, din zona B în zona C. Calea Prutului a fost integral plasată în zona C.

Pe harta de impozitare apar şi noutăţi: Fundătura Florilor de Jos a fost inclusă în zona A, iar Aleea Frasinilor în zona D. 

CITEŞTE ŞI: Încep lucrările de modernizare pe strada Anghel Saligny

Citit 2381 ori Ultima modificare Duminică, 01 Iunie 2014 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.