Bila albă/ Bila neagră: Spiderman s-a demascat

Bila albă/ Bila neagră: Spiderman s-a demascat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bila albă municipalităţii, pentru că se ţine de cuvânt şi nu lasă spaţiul din Micro 19, unde au fost demolate garajele, teren viran. Primăria a scos la licitaţie contractul de proiectare şi executare a parcării cu spaţii verzi şi loc de joacă pentru copii. De demolat, poate fi demolat uşor, dar până la urmă contează ce pui în loc. Până la demararea acelor lucrări, e bine că se lucrează măcar la amenajarea căilor de acces. În mod clar, până nu vedem parcul şi parcarea gata, este un pic cam bucuria este mai mult în avans, dar ideea este că municipalitatea face paşi. Sperăm, doar, să nu fie numai de ochii lumii.

Bila neagră o merită din plin preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, care şi-a arătat încă o dată mitocănia în plină şedinţă de CJ. Dacă nu aţi aflat încă, preşedintele instituţiei publice a a avut, miercurea trecută, o reacţie demnă mai degrabă de maidan, decât de şef CJ, atacând-o pe fosta vicepreşedintă a instituţiei, Tania Bogdan, cu o replică de birjar. Nu numai că preşedintele a întrerupt-o pe naţional-liberală exact în momentul intervenţiei sale cu privire la un proiect de hotărâre, dar când aceasta a cerut să fie lăsată să termine fraza, Nicolae Bacalbaşa i-a replicat: „nNu vă lăsăm neterminată”. Cu toate că şeful instituţiei ar trebui să fie un model de conduită, Nicolae Bacalbaşa demonstrează încă o dată că nu poate reprezenta Galaţiul decât costumându-se în Spiderman sau făcând glume nesărate.

Dacă, de-a lungul timpului, acesta ne-a mai obişnuit cu circul în şedinţele de CJ, încă de pe timpul când la şefie era Eugen Chebac, când Nicolae Bacalbaşa, simplu consilier pe atunci, s-a ridicat brusc de pe scaun, dărâmându-l, acum parcă a depăşit orice limite.

CITEŞTE ŞI: Bila albă/ Bila neagră: Iubitorii de animale de la CJ să adopte câinii de la Botanică!

Citit 13496 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iunie 2014 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.