Foşti adversari, colegi de partid/ Ciumacenco îi OFERĂ lui Stan POSTUL de viceprimar
Foto: Foto: Anca Melinte

Foşti adversari, colegi de partid/ Ciumacenco îi OFERĂ lui Stan POSTUL de viceprimar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prin fuziunea dintre PNL şi PDL, primarul Marius Stan şi fostul său contracandidat la Primăria Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, devin colegi de partid. Ba mai mult, fostul viceprimar Ciumacenco va sta la aceeaşi masă cu liderul PNL, deputatul Victor Paul Dobre. Ei bine, Ciumacenco afirmă că nu are resentimente sau rezerve faţă de liberalii care l-au atacat în campania electorală a anului 2012. Ba mai mult, Ciumacenco e gata să-i ofere un post de viceprimar lui Marius Stan, în 2016, când va candida din nou la Primărie. "Dacă ar fi să ţin cont de răul pe care mi l-au făcut diverşi oameni politici în decursul ultimilor cinci-şase ani, ar însemna să plec din Galaţi. Ar însemna că nu mai trebuie să vorbesc cu dl Nica, cu dl Saghian, cu 90 la sută din clasa politică. Cu dl Dobre am un dialog foarte bun. Cu anumite persoane din PNL nu am discutat şi nu cred că voi discuta nici pe viitor… dacă o fi în PNL, nici nu mai ştiu!”, a declarat Ciumacenco, făcând aluzie la Marius Stan.

Nu voi accepta să fiu călcat în picioare!

„Un singur lucru vă pot spune, este cel valabil şi în 2012, nu voi accepta să fiu călcat în picioare. Iar dacă ceea ce se va întâmpla pe viitor va fi un lucru pe care eu consider că este împotriva a ceea ce este firesc, probabil că voi face un pas în spate şi îmi voi vedea de viaţă. Dar, la ora actuală, nu am absolut nicio reţinere faţă de această construcţie”, a spus Ciumacenco.

Întrebat dacă se vede în postura de candidat PNL-PDL la Primăria Galaţi, Ciumacenco a venit cu un răspuns surprinzător. „Cu siguranţă voi candida în 2016. Este foarte amuzant ceea ce se întâmplă acum, suntem cam în aceeaşi situaţie din 2012, în care primii doi candidaţi cu şanse reale la câştigarea Primăriei se află în aceeaşi construcţie. Vom vedea dacă finalul va fi aceeaşi sau altul. Dacă se va ajunge să fie situaţie inversă, îi voi oferi dlui Stan un post de viceprimar, aşa cum a făcut-o şi el! Dar mai e mult până acolo. În doi ani poate face tunelul pe sub Dunăre, poate termina noua Primărie, noul stadion, în doi ani poate face foarte multe lucruri şi sunt convins că în întrecerea electorală va lua 90 la sută şi nu va fi nicio problemă”, a declarat Ciumacenco.

CITEŞTE ŞI: Nicuşor Ciumacenco lansează pliante anti-Stan

Citit 1907 ori Ultima modificare Joi, 24 Iulie 2014 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.