Câţi BANI scot din buzunar "chiriaşii de lux" ai Galațiului/ CJ a VÂNDUT deja primele LOCUINŢE la preţuri derizorii

Câţi BANI scot din buzunar "chiriaşii de lux" ai Galațiului/ CJ a VÂNDUT deja primele LOCUINŢE la preţuri derizorii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Consiliul Judeţului Galaţi a vândut deja şase dintre apartamentele pentru care s-a judecat ani de zile * Chiriaşii "de lux" ai instituţiei au plătit pentru cumpărarea locuinţelor sume cuprinse între 42.000 şi 68.000 de lei


Şase dintre apartamentele deţinute de Consiliul Judeţului Galaţi au fost deja achiziţionate de către vestiţii chiriaşi ai instituţiei. Locuinţele au două şi trei camere, iar preţul de vânzare al acestora este mult sub cel al pieţei, fiind cuprins între 42.000 de lei şi 68.000 de lei, sume care, în condiţii normale, nu acoperă nici măcar costul unei garsoniere în oraş.

Trei dintre apartamentele vândute se află în blocul Delta, unul în blocul B4, unul în blocul L, iar un altul în blocul V3B. Potrivit conducerii CJ, "pentru trei apartamente vândute prin SC Loconfort SA, preţul de vânzare a fost stabilit de un expert evaluator ANEVAR, la data de 23.03.2012, printr-un raport care avea ca obiect evaluarea apartamentelor aflate în domeniul privat al judeţului Galaţi şi în administrarea Consiliului Judeţului Galaţi", iar"„pentru alte trei apartamente, vândute în urma devenirii definitive şi irevocabile a hotărârilor judecătoreşti de "perfectare contract vânzare-cumpărare", preţul pentru fiecare apartament a fost stabilit prin expertiză judiciară".

Conform informaţiilor furnizate de CJ, la solicitarea "Vieţii libere", apartamentele cu două camere au fost achiziţionate cu sumele de 42.051 de lei, 47.221 de lei şi 48.049 de lei, în timp ce locuinţele cu trei camere au fost cumpărate cu 51.694 lei, 68.599 lei şi 68.851,66 de lei.

CITEŞTE ŞI: Un lung şir de procese şi mulţi bani pierduţi/Apartamentele CJ se vând la preţ de deviz

                 "Afacerea Apartamentul" toacă bani publici de mulţi ani

                 Noul subprefect este unul dintre "chiriaşii de lux" ai Consiliul Judeţului

Foto: Bogdan Codrescu

 

Citit 2506 ori Ultima modificare Luni, 28 Iulie 2014 22:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.