Picu Roman, foc şi pară pe PNL şi PDL - "Să nu se mai bage în treburile interne ale PP-DD"

Picu Roman, foc şi pară pe PNL şi PDL - "Să nu se mai bage în treburile interne ale PP-DD"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Supărat foc pe aleşii judeţeni ai PNL şi PDL, care au acuzat, în repetate rânduri, că CJ funcţionează ilegal, ca urmare a validării PP-DD-istului tecucean Remus Matei în funcţia de consilier judeţean, preşedintele PP-DD Galaţi, Picu Roman, acuză cele două formaţiuni de dreapta de jocuri politice murdare. De altfel, PP-DD-istul i-a şi transmis în acest sens o scrisoare deputatului Victor Paul Dobre, preşedintele PNL Galaţi. "Ne supără acest joc de imagine făcut de PNL şi PDL. Este o lipsă de respect faţă de electorat. Să nu se mai bage în treburile interne ale unui partid. O spun cu respectul cuvenit pentru cei buni din PNL şi PDL. Lista Consiliului Local este una, iar lista Consiliului Judeţului este alta. Să nu facem confuzie (…) Ei au atacat în instanţă. Bineînţeles că vor pierde", a afirmat Picu Roman.

Acesta a precizat că a remis Prefecturii Galaţi documentele care stau la baza numirii lui Remus Matei în funcţia de consilier judeţean, motiv pentru care reprezentanţii Prefecturii au transmis o adresă către Grupul de consilieri judeţeni ai PNL din Consiliul Judeţului. Instituţia Prefectului precizează în document că "din adresa Partidului Poporului - Dan Diaconescu (…) rezultă că domnul Matei Remus face parte din această formaţiune politică şi este declarat supleant pe lista de candidaţi ai partidului".

Cu toate acestea, PNL şi PDL au transmis că vor participa la şedinţele CJ, însă nu vor vota şi vor aştepta ca în acest caz instanţa să se pronunţe.

CITEŞTE ŞI: Numire controversată la CJ: PP-DD-istul Remus Matei este noul consilier judeţean

                  Liberalii îi cer prefectului să intervină, după şedinţa de miercuri a CJ

Citit 2215 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Iulie 2014 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.