UPDATE/ Tasări din cauza Apă Canal şi Electrocentrale/ HRUBĂ descoperită sub strada Traian
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

UPDATE/ Tasări din cauza Apă Canal şi Electrocentrale/ HRUBĂ descoperită sub strada Traian
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi ar trebui să fie ultima zi în care circulaţia rutieră pe strada Traian, tronsonul cuprins între Brăilei şi Dornei, să fie blocată. Spunem „ar trebui” pentru că, potrivit anunţului postat pe site-ul SC Apă Canal, intervenţia în vederea remedierii tasărilor din zonă trebuia să dureze mult mai puţin, dar a suferit deja o prelungire. Măsura blocării circulaţiei s-a dispus vinerea trecută, din cauza accentuării tasărilor după ploile din ultima perioadă, precum şi pentru punerea în siguranţă a reţelelor publice de alimentare cu apă şi de canalizare. Trebuie spus că şi în urmă cu doi ani au fost probleme la reţelele Apă Canal din această zonă.

Citeşte şi: Se ÎNCHIDE TRAFICUL în una dintre cele mai CIRCULATE INTERSECŢII din Galaţi

Potrivit surselor noastre, cu ocazia săpăturilor, autorităţile au descoperit şi o hrubă, pe care au fost nevoite să o acopere, dar şi deficienţe la reţelele Electrocentrale Galaţi. Tocmai de aceea lucrările s-au prelungit, odată cu blocajul traficului, pentru că nerezolvarea integrală a tuturor problemelor din zonă făcea imposibilă aducerea carosabilului la cota iniţială şi reluarea circulaţiei rutiere în condiţii de siguranţă.

Rămâne de văzut cât de repede îşi va executa Electrocentrale reparaţiile la reţele.


Printr-un comunicat de presă, SC Apă Canal anunţă că a finalizat lucrările de remediere a tasărilor din strada Traian, tronsonul strada Brăilei - strada Dornei. Restricţiile rutiere pe acest tronson au rămas, însă, în vigoare numai pentru zona în care Electrocentrale are de finalizat lucrările de remediere la tunelul tehnic aferent Colegiului Cuza, în care sunt pozate reţelele de agent termic primar.

Citit 2875 ori Ultima modificare Joi, 31 Iulie 2014 10:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.