Pe unde vor mai putea CIRCULA autocamioanele în Galaţi/ Regulamentul, în DEZBATERE publică

Pe unde vor mai putea CIRCULA autocamioanele în Galaţi/ Regulamentul, în DEZBATERE publică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Regulamentul cu privire la circulaţia autovehiculelor şi utilajelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone în municipiul Galaţi şi eliberarea Permiselor de Liberă Trecere a fost supus dezbaterii publice pe site-ul Primăriei Galaţi. Documentul stipulează clar pe unde şi în ce condiţii mai pot tranzita oraşul vehiculele a căror masă totală depăşeşte 3,5 tone. De asemenea, interzice staţionarea voluntară a vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe drumurile publice şi terenurile aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Galaţi.

Străzi tabu şi rute permise

Prin regulament, municipalitatea stabileşte lista străzilor din municipiul Galaţi pe care este interzisă circulaţia autovehiculelor şi utilajelor cu masa mai mare de 3.5 tone: Brăilei, Domnească, Nicolae Bălcescu, Mihai Bravu şi B-dul Marea Unire.

Conform regulamentului, circulaţia vehiculelor a căror masă totală depăşeşte 3,5 tone, dar nu sunt vehicule cu depăşiri care tranzitează municipiul Galaţi, se realizează fără restricţie pe două trasee. Acestea sunt: Drum acces Trecere bac - intersecţia b-dul Falezei colţ cu Saturn - Săvineşti - Stadionului - Oţelarilor - b-dul Galaţi - b-dul Dunărea - Drumul de Centură - strada Brăilei (între bd. Dunărea - ieşirea din municipiul Galaţi), respectiv, Calea Prutului - Drumul de Centură Est - strada Tunelului - strada Ştefan cel Mare - b-dul George Coşbuc (între strada Al. Măcelaru - Drumul de Centură) - Drumul de Centură.

Prin excepţie, circulaţia vehiculelor a căror masă totală depăşeşte 3,5 tone, dar nu sunt vehicule cu depăşiri de gabarit, este permisă numai pe bază de Permis de Liberă Trecere, eliberat de Primărie.

Circulaţia vehiculelor cu depăşiri de gabarit, pe străzile municipiului Galaţi, se realizează numai pe baza Autorizaţiei Speciale de Transport şi numai pe traseul stabilit de către reprezentanţii Primăriei, pentru fiecare situaţie în parte.

Gălăţenii pot trimite sugestii, comentarii şi reclamaţii privind regulamentul pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citeşte şi: PARCAREA de TIR-uri a fost FINALIZATĂ cu şase luni ÎNTÂRZIERE

Citit 3993 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Iulie 2014 22:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.