Proiectul privind TRANSPORTUL JUDEȚEAN a făcut cale ÎNTOARSĂ, după NEREGULILE semnalate de FOSTUL director al ACR (VIDEO)
Foto: Foto: Corina Dobre

Proiectul privind TRANSPORTUL JUDEȚEAN a făcut cale ÎNTOARSĂ, după NEREGULILE semnalate de FOSTUL director al ACR (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nicolae Bacalbaşa, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a retras, ieri, de pe ordinea de zi a şedinţei aleşilor judeţeni, proiectul de hotărâre privind aprobarea contractului de delegare de gestiune şi a tarifelor stabilite pentru serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate.

Decizia şefului CJ de a nu mai supune votului acest proiect de hotărâre a venit ca urmare a numeroase nereguli semnalate de către fostul consilier judeţean şi director al Automobil Clubul Român (ACR), Ştefan Gherasim, în ediţia de ieri a „Vieţii libere”. Vă reamintim că fostul consilier a ameninţat cu acţionarea în instanţă a CJ şi sesizarea Camerei de Conturi, dacă instituţia publică nu va reveni asupra proiectului de hotărâre. Ştefan Gherasim a reclamat, printre altele, că tarifele practicate de operatori s-au majorat ilegal, dar şi faptul că aceştia au fost scutiţi de plata unei redevenţe, deşi legea prevede că aceasta este obligatorie.

Conform informaţiilor noastre, proiectul privind noul program de transport va fi supus, din nou, unei analize, iar în luna august reprezentanţii CJ vor avea o nouă întrunire cu operatorii de transport.

CITEŞTE ŞI: Fost consilier acuză CJ că încalcă legea: "Transportul judeţean funcţionează ilegal de cinci ani"

Citit 2293 ori Ultima modificare Joi, 31 Iulie 2014 20:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.