Costel Fotea, candidatul PSD pentru colegiul lui Dan Nica

Costel Fotea, candidatul PSD pentru colegiul lui Dan Nica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Costel Fotea, county managerul Consiliului Judeţului, este candidatul social-democraţilor gălăţeni pentru Colegiul 5 (Camera Deputaţilor), păstorit, până în luna iunie a acestui an, de către liderul PSD Galaţi, Dan Nica. Decizia a fost luată în cadrul ultimului Birou Permanent Judeţean al PSD. „Domnul Fotea este preşedintele Organizaţiei Târgu Bujor, cea mai importantă localitate din Colegiul 5. Propunerea a fost a domnului Dan Nica, singura, de altfel, întrucât nu au mai existat altele”, ne-a declarat Claudiu Brînzan, purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi. Acesta a precizat că social-democraţii şi-au desemnat deja candidatul pentru Colegiul 5, întrucât şi-au dorit să fie pregătiţi în cazul în care odată cu alegerile prezidenţiale se vor organiza şi alegeri parlamentare parţiale, chiar dacă este puţin probabil.

"Cu cât trece timpul, cu atât conştientizez şi importanţa postului, dar şi responsabilităţile pe care le presupune. M-am simţit onorat ca eu să preiau un colegiu foarte greu. Vin în urma unui deputat, ministru, în urma şefului şi nu este tocmai uşor. De 15 ani desfăşor activităţi în zona respectivă, cunosc colegiul, primarii şi problemele din acea zonă", ne-a spus Costel Fotea, care a precizat că domiciliul său este, încă de la finele anului 1999, în satul Viile, comuna Fârţăneşti.

Reamintim că funcţia de deputat din Colegiul 5 a devenit vacantă în urma alegerilor pentru Parlamentul European, din data de 25 mai, când liderul social-democraţilor gălăţeni a obţinut un mandat de europarlamentar. Pe data de 23 iunie, Dan Nica şi-a dat demisia din funcţia de deputat în Parlamentul României, optând pentru cea de eurodeputat.

Citit 4954 ori Ultima modificare Miercuri, 06 August 2014 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.