PRIMARUL Marius Stan îşi mazileşte "generalii". A început EVALUAREA DIRECTORILOR
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

PRIMARUL Marius Stan îşi mazileşte "generalii". A început EVALUAREA DIRECTORILOR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Didi Dumitru, fost consilier al primarului Marius Stan, ajuns la cârma Apaterm, nu este singurul care şi-a dat demisia * Pe masa edilului se află, în alb, demisiile tuturor directorilor generali din Primărie, care, în acest moment, sunt evaluaţi * Stan este nemulţumit de performanţele lor şi are de gând să îi schimbe


Primarul Marius Stan a declarat că Didi Dumitru, fostul administrator special de la Apaterm, pe care l-a numit la cârma societăţii după ce i-a fost consilier personal, nu şi-a îndeplinit indicatorii de performanţă. Didi Dumitru s-ar putea însă să nu rămână singurul demisionar pe criterii de neperformanţă. Edilul a anunţat că se află în plin proces de evaluare a directorilor din Primărie şi a respins zvonurile că vrea să-şi schimbe directorii la presiunea PSD.

„Sunt oameni care au intrat într-o echipă şi care au nişte indicatori de performanţă, pe care trebuie să-i atingă. Nu-i ating, facem evaluări din când în când, şi cine se situează sub cerinţe va fi dat deoparte. Da, eu i-am adus în Primărie, am crezut şi cred în ei mai departe, dar faptul că nu şi-au atins nişte indicatori înseamnă că trebuie să lase locul altora. Nu e nicio dramă, nu e nicio vendetă, nimeni nu e bătut în cuie într-o poziţie”, a declarat Stan. Edilul a evitat să spună dacă este nemulţumit de un anume director, afirmând însă că i-au ajuns la urechi nemulţumiri ale cetăţenilor.

Cine se află pe lista neagră

Potrivit informaţiilor noastre, pe masa primarului Marius Stan a ajuns deja demisia lui Silviu Bacalum (foto), liberal, directorul general al Direcţiei Generale de Servicii Publice din Primărie, după ce i-a fost consilier personal edilului. Marius Stan ne-a replicat, însă, că toţi directorii au demisiile, în alb, de când şi-au preluat mandatele de şefi. Şi, mai mult, că vor fi evaluaţi şi directorii societăţilor de interes local, principalul vizat fiind directorul SC Gospodărire Urbană SRL, Eduard Grosu.

Potrivit informaţiilor noastre neoficiale, pe lista neagră a celor care i-au fost consilieri personali lui Marius Stan şi ar putea deveni foştii lui directori se află nu doar Silviu Bacalum, ci şi Radu Dinu, directorul Direcţiei Generale de Infrastructură şi Lucrări Publice din cadrul Primăriei, dar şi social-democratul Ionuţ Pucheanu, directorul Serviciului Public Ecosal. Evaluaţi sunt şi directorul general al Direcţiei de Buget Finanţe, Daniel Stadoleanu, dar şi Adrian Bucur, directorul general al Direcţiei Generale de Dezvoltare. Trebuie spus că niciunul dintre aceştia nu a avut concurenţă atunci când a dat concurs pentru postul de director la Primărie.

Rămâne de văzut care dintre ei va mai rămâne director după evaluarea lui Stan, dar şi cine vor fi înlocuitorii.

CITEŞTE ŞI: Primarul Marius Stan ar putea PĂRĂSI PNL în perioada de "TRANSFERURI POLITICE"

Citit 5482 ori Ultima modificare Duminică, 31 August 2014 00:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.